Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Validation summary causing problems with filters

Reply
Thread Tools

Validation summary causing problems with filters

 
 
=?Utf-8?B?UGF1bCBL?=
Guest
Posts: n/a
 
      09-17-2004
I have several pages set up with tables that are generated via a repeater.
All of the tables have one filter applied.

Whenever a validation summary is shown, the filter on one or more tables is
"lost". This only seems to be happening if there is more than one control to
validate as other pages with only one validator render correctly with the
validation summary displayed.

I was wondering if anyone ever ran into this before and/or knows of what to
do to fix this problem.

Thanks!
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Validation Summary not showing for client side validation cwhankey@gmail.com ASP .Net 1 12-12-2008 02:32 AM
Using Summary Validation control with server Custom validation =?Utf-8?B?QmFyYmFyYSBBbGRlcnRvbg==?= ASP .Net 2 10-15-2004 06:15 PM
Displaying a Validation Error in a Validation Summary Control Lucas Tam ASP .Net 2 02-26-2004 07:49 PM
Canon: EF filters = EF-S filters? [blu|shark] Digital Photography 17 01-28-2004 10:04 AM
validation summary doesnt display when there's client-side validation Libs ASP .Net 0 06-25-2003 03:05 PM



Advertisments