Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > RE: Page works, but not on SSL

Reply
Thread Tools

RE: Page works, but not on SSL

 
 
=?Utf-8?B?TSBL?=
Guest
Posts: n/a
 
      09-21-2004
Thanks. I did that. It makes sense now, but at first glance you wouldn't
realize you needed to do that.
 
Reply With Quote
 
 
 
 
WenJun Zhang[msft]
Guest
Posts: n/a
 
      09-22-2004
Mark,

For sites previously separated by host headers, yes.
Anyway, glad to hear the problem has been resolved.

Best regards,

WenJun Zhang
Microsoft Online Support
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no
rights.
Get Secure! - www.microsoft.com/security

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL or Not SSL Stuart Ferguson ASP .Net 0 06-24-2008 04:04 PM
Maintain session between an SSL page and Non SSL page John Smith Java 0 10-05-2006 12:03 PM
IO::Socket::SSL : $sock is not defined if client is not SSL (crash) sgt_b2002@yahoo.com Perl Misc 1 12-19-2005 07:36 PM
Erratic SSL Error: Could not establish secure channel for SSL/TLS Luke Venediger ASP .Net Web Services 7 11-17-2004 01:25 AM
Page works, but not on SSL =?Utf-8?B?TSBL?= ASP .Net 0 09-17-2004 01:01 PM



Advertisments