Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > DataSet not Showing in Report

Reply
Thread Tools

DataSet not Showing in Report

 
 
=?Utf-8?B?am9qbw==?=
Guest
Posts: n/a
 
      09-06-2004
Hi - I have created a dataset (ds with name 'Account'), and added a table
(also named 'Account') to it. Then I

report.SetDataSource(ds);

When I test report.IsLoaded, I get a true response. But after

CrystalReportViewer1.ReportSource = report;

nothing is display.
Also, if I try to export the report to excel, nothing is written out. When I
try: report.SetDataSource(ds.Tables[0]) I get 'Invalid Table Number'. I also
tried loading a dataset from a database.

Any idea I am doing wrong? This is driving me nuts.

Thanks.
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crystal Reports Sub Report not showing data on the web server =?Utf-8?B?U3JpZGhhcg==?= ASP .Net 0 05-10-2006 02:18 AM
ASP 1.1: DataGrid - Showing/Not Showing Buttons Ray Booysen ASP .Net 2 03-28-2006 02:49 PM
Showing dataset data on Crystal Report Ceri ASP .Net 2 09-24-2004 08:16 PM
Database fields on Crystal Report not showing!. ASP .NET Jorge Luzarraga Castro ASP .Net 0 09-04-2004 12:46 AM
Typed Dataset schema not showing in WSDL James E ASP .Net Web Services 0 07-15-2004 07:25 PM



Advertisments