Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Ruby > Specific gem situation

Reply
Thread Tools

Specific gem situation

 
 
Todd Benson
Guest
Posts: n/a
 
      09-15-2008
I'm missing something (wouldn't be the first time).

Xubuntu, fresh build and install of Ruby 1.8.7 (no apt-get install
here), but continually get zlib errors when trying to build rubygems.

Now, I know this isn't a Ruby issue, so my apologies, but if anyone
has run into this before, I'd appreciate a point in the right
direction. Can't find it, but I'm assuming there's a
configure/makefile option to point to the correct zlib (the library is
installed, as are the development files). Also, the solutions I've
googled seem long-winded and overkill.

Thanks if you know something that pertains,
Todd

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RubyGems 0.9.1 calling a gem with gem '<gem>' Austin 7873 Ruby 5 01-27-2007 10:05 PM
ERROR: While executing gem ... (Gem::GemNotFoundException) Could not find rubygems-upodate (> 0) in the repository han Ruby 1 10-24-2005 10:28 PM
[ANN] Getopt-Declare 1.12 (gem/zip) and GGEnv (gem/zip) gga Ruby 0 07-18-2005 03:21 PM
Re: PROBLEM SOLVED General USB Printer setup question, and situation-specific question Bum A+ Certification 0 01-15-2005 10:13 AM
Re: General USB Printer setup question, and situation-specific question AG A+ Certification 0 01-13-2005 11:13 PM



Advertisments