Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Ruby > rubygem problems (maybe just on MacOS 10.4)

Reply
Thread Tools

rubygem problems (maybe just on MacOS 10.4)

 
 
Vassilis Rizopoulos
Guest
Posts: n/a
 
      02-21-2007
It looks like there is a problem (I don't know if it is Mac specific -
although I do not think so) with gem and proxies:

meisterbrau:~ riva$ gem update --http-proxy http://my.proxy.com:8080
ERROR: While executing gem ... (NoMethodError)
undefined method `[]=' for #<Gem::ConfigFile:0x1087518>

I have a Macports installation

meisterbrau:~ riva$ ruby -v
ruby 1.8.5 (2006-12-25 patchlevel 12) [i686-darwin8.8.2]
meisterbrau:~ riva$ gem -v
0.9.1

Any ideas?
Cheers,
V.-

--
Posted via http://www.ruby-forum.com/.

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
segfault when running with the rubygem version of Iterator Mark Sparshatt Ruby 2 07-11-2004 07:24 PM
madeleine gem problem (or rubygem one) gabriele renzi Ruby 5 05-05-2004 01:10 PM
RubyGem behind an authenticating proxy Adriano Rodrigues Ferreira Ruby 1 05-04-2004 09:45 PM
rubygem BUG Charles Comstock Ruby 3 05-03-2004 11:02 AM
Font problems with MacOS X Peter J. Carr Java 0 10-22-2003 04:03 PM



Advertisments