Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP General > Issue with Response.Redirect / Server.Transfer

Reply
Thread Tools

Issue with Response.Redirect / Server.Transfer

 
 
Craig Douglas
Guest
Posts: n/a
 
      11-08-2006
Hi,

I have a problem with getting a redirect to work on our server.

It's worked fine on our server for months, but suddenly won't work and I
can't figure out why.

codewise, It's nothing special:

Response.Redirect("indexThankYou.htm");

instead of redirecting the browser to this page, an JavaScript-alert-style
message comes up with the text:

Cannot Find 'file://E:\wwwroot\mdc00152-learnproengine2_00\index.htm'. Make
sure the path or Internet address is correct.

(No page exists, nor was there ever any mention of it in the code)

I've examined the output with fiddler to find:

<html><head><title>Object moved</title></head><body>
<h2>Object moved to <a
href='E:\wwwroot\mdc00152-learnProEnginev2_00\index.htm'>here</a>.</h2>
</body></html>

I've checked that the aspnet client folder, and it's there and loads with a
code 200 (from fiddler)

Has anyone any ideas why this might have suddenly stopped working? Does
this sound like a cache-ing problem? The code has worked fine previously.

It would be preferable if I could get this working again without rebuilding
the application.

Thanks in advance.

Craig


 
Reply With Quote
 
 
 
 
offwhite
Guest
Posts: n/a
 
      11-18-2006
Do you have any third party controls in use with this application?
Perhaps an evaluation or license period has ended and this is a
misguided way to alert you of the expiration.

I would also check if anyone has installed something new onto the
server or modified the Machine.config. This looks like very strange
behavior.

Brennan Stehling
http://brennan.offwhite.net/blog/

Craig Douglas wrote:
> Hi,
>
> I have a problem with getting a redirect to work on our server.
>
> It's worked fine on our server for months, but suddenly won't work and I
> can't figure out why.
>
> codewise, It's nothing special:
>
> Response.Redirect("indexThankYou.htm");
>
> instead of redirecting the browser to this page, an JavaScript-alert-style
> message comes up with the text:
>
> Cannot Find 'file://E:\wwwroot\mdc00152-learnproengine2_00\index.htm'. Make
> sure the path or Internet address is correct.
>
> (No page exists, nor was there ever any mention of it in the code)
>
> I've examined the output with fiddler to find:
>
> <html><head><title>Object moved</title></head><body>
> <h2>Object moved to <a
> href='E:\wwwroot\mdc00152-learnProEnginev2_00\index.htm'>here</a>.</h2>
> </body></html>
>
> I've checked that the aspnet client folder, and it's there and loads with a
> code 200 (from fiddler)
>
> Has anyone any ideas why this might have suddenly stopped working? Does
> this sound like a cache-ing problem? The code has worked fine previously.
>
> It would be preferable if I could get this working again without rebuilding
> the application.
>
> Thanks in advance.
>
> Craig


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it a hardware issue or a config issue or something else Scooty Cisco 0 06-14-2008 04:02 PM
Data Storage Issue (Basic Issue) Srini Java 11 06-01-2008 01:17 AM
Service Pack 2: login issue's and power management issue's ?!? Skybuck Flying Windows 64bit 0 04-07-2007 03:12 PM
inspiron 8200 video issue and hd issue the pez lover Computer Support 1 02-05-2007 02:44 AM
Major ActiveX Domain issue. NOT LOCAL PC ISSUE joe.valentine@gmail.com Computer Support 8 02-06-2006 09:03 PM



Advertisments