Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP General > Cluster problem?

Reply
Thread Tools

Cluster problem?

 
 
amitavabardhan
Guest
Posts: n/a
 
      05-20-2005
An application is hosted on two servers in a cluster. The login.asp page
authenticates the users and sends them to the edit.asp page which first asks
for an serial number and then when the user enters the serial number and hits
the submit button, the edit.asp page dispalys all the information pertaining
to the serial number on the same page. There are two forms in the edit.asp
page.The first form (form0)only has the text box where the user enters the
serial number. The edit.asp page is itself called in the action parameter of
the first form. The serial number is captured using request.form method which
is then used in the second form (form1) which takes the serial number and
displays the information.

The problem is when I access the application using the individual cluster
member addresses all these work fine returning the information for the serial
number. But when I connect through the cluster address the request.form is
populated blank and no record is displayed
 
Reply With Quote
 
 
 
 
amitavabardhan
Guest
Posts: n/a
 
      05-24-2005
Hi all

Any clues to the problem below?...........Please help

"amitavabardhan" wrote:

> An application is hosted on two servers in a cluster. The login.asp page
> authenticates the users and sends them to the edit.asp page which first asks
> for an serial number and then when the user enters the serial number and hits
> the submit button, the edit.asp page dispalys all the information pertaining
> to the serial number on the same page. There are two forms in the edit.asp
> page.The first form (form0)only has the text box where the user enters the
> serial number. The edit.asp page is itself called in the action parameter of
> the first form. The serial number is captured using request.form method which
> is then used in the second form (form1) which takes the serial number and
> displays the information.
>
> The problem is when I access the application using the individual cluster
> member addresses all these work fine returning the information for the serial
> number. But when I connect through the cluster address the request.form is
> populated blank and no record is displayed

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Mark Schupp
Guest
Posts: n/a
 
      05-24-2005
Simplify your code as much as possible while still exhibiting the problem
and post it here.

--
--Mark Schupp


"amitavabardhan" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news(E-Mail Removed)...
> Hi all
>
> Any clues to the problem below?...........Please help
>
> "amitavabardhan" wrote:
>
>> An application is hosted on two servers in a cluster. The login.asp page
>> authenticates the users and sends them to the edit.asp page which first
>> asks
>> for an serial number and then when the user enters the serial number and
>> hits
>> the submit button, the edit.asp page dispalys all the information
>> pertaining
>> to the serial number on the same page. There are two forms in the
>> edit.asp
>> page.The first form (form0)only has the text box where the user enters
>> the
>> serial number. The edit.asp page is itself called in the action parameter
>> of
>> the first form. The serial number is captured using request.form method
>> which
>> is then used in the second form (form1) which takes the serial number and
>> displays the information.
>>
>> The problem is when I access the application using the individual cluster
>> member addresses all these work fine returning the information for the
>> serial
>> number. But when I connect through the cluster address the request.form
>> is
>> populated blank and no record is displayed



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. Mark B ASP .Net 2 09-11-2009 07:09 AM
Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. Dhruba Bandopadhyay ASP .Net 1 05-25-2006 01:06 AM
Exchange 5.5 with Exchange 2000 Cluster problem Jose Luis Microsoft Certification 0 02-13-2004 10:23 AM
Cisco Cluster Management Suite JohnNews Cisco 5 11-25-2003 01:13 PM
Cluster Service =?Utf-8?B?TXVo?= Microsoft Certification 1 11-11-2003 09:56 PM



Advertisments