Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Services > Web service test page uses internal port number

Reply
Thread Tools

Web service test page uses internal port number

 
 
Ben M
Guest
Posts: n/a
 
      11-09-2007
I am having trouble with the ASP.NET web service auto-generated test page
which is created automatically when a web service is defined. It adds our
internal port number in the form submit location which breaks the page since
our external port number is much different. Is there any way to set that
port number manually or stop it from using the internal port?

I will describe our situation in more detail below if what I said above does
not make sense.

Requests come into our load balancer on port 80 or port 443 (the load
balancer is also an ssl off-loader which deals with the ssl certificates and
client connections). It then connects to one of our 8 web servers using an
internal ip address and port number (such as 8000 in this case). It always
communicates with the web server unsecured.

Our web services work, but the auto-generated test page does not because it
adds in the internal port number for some reason. I need to get rid of that
port number so that remote developers can use the test page.

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Web service test page uses internal port Ben M ASP .Net Web Services 4 11-15-2007 09:46 AM
Indexing services under Windows XP SP2 - Can I disable MS Indexing Service to hasten Google's OR does Google Desktop uses this MS Indexing Service? ricardodefaria Computer Support 6 08-05-2007 04:14 AM
837. Unable to see internal web server from internal server. eric the brave Cisco 0 03-05-2006 01:52 PM
Cisco PIX 501 - Port forwarded to an internal host via Static NAT doesn't work from internal host JoelSeph Cisco 9 01-23-2006 03:52 PM
test test test test test test test Computer Support 2 07-02-2003 06:02 PM



Advertisments