Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Services > WSE3 enabled application work in WinXP but not work in Vista Business.

Reply
Thread Tools

WSE3 enabled application work in WinXP but not work in Vista Business.

 
 
jcvoon
Guest
Posts: n/a
 
      11-06-2007
Hi all:

The application is a WinForm application which will invoke the Web
Services host in the same development machine, the WSE policy is
setup
properly and it is configure to use usernameForCertificateSecurity
policy. Same application work in WinXP with IIS5, but not work in
Vista Business with IIS7, the following exception has been throw when
invoke the web method


Microsoft.Web.Services3.ResponseProcessingExceptio n was unhandled
Message="WSE910: An error happened during the processing of a
response message, and you can find the error in the inner exception.
You can also find the response message in the Response property."


inner exception: System.InvalidOperationException
Message="Security requirements are not satisfied because the
security header is not present in the incoming message."


The only different in the policy file is the Server certificate
(public key) store. On WinXP it is stored in Current User->Other
People Store, on Vista it is stored in the Current User->Personal
Store (Vista don't have Other People Store, and the WSE3
configuration
tool always point to Current User->Personal Store when select the
Server Certificate)


The Full control and Read permission on Server Certificate (Private
key) has been grant to Network Service and ASP.Net Machine Account on
Vista Machine. I've try grant to Everyone but still not work. I've
also try ASP.Net impersonation without luck.


Please Help


Thanks
JCVoon

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using WSE3 For Web Service Kerberos Auth Ben ASP .Net 1 05-06-2008 04:18 PM
Wse3.0 Error loyolastalin@myway.com ASP .Net Web Services 0 05-02-2006 08:31 AM
WSE3 & Error WSE910? Asaf ASP .Net Web Services 7 04-07-2006 05:32 AM
WSE3 Credentials Euphilos ASP .Net Web Services 2 02-20-2006 09:33 AM
use .net WSE3 COM component in unmanaged prog. language (VB6 or C++ 6) Florian Harbich ASP .Net Web Services 0 01-26-2006 11:11 AM



Advertisments