Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Services > WebService Invoke --> Bad Request

Reply
Thread Tools

WebService Invoke --> Bad Request

 
 
Mark
Guest
Posts: n/a
 
      05-05-2005
We have developed a new website and it is running OK on the dev. machine, now
once we copied these files across to the live machine, it fails to invoke the
webservice "HTTP status 400: Bad Request". We've got a brand new web server
WIN2K3 with IIS6.0. Also, I have changed the URL Behavior to Dynamic and I
have asked the ProxyObject to display the URL and it is pointing to the
correct path. So, Why is the ASP.NET web app cannot invoke the web service at
all.

Any suggestions?

Regards,
Mark


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
integer >= 1 == True and integer.0 == False is bad, bad, bad!!! rantingrick Python 44 07-13-2010 06:33 PM
Bad media, bad files or bad Nero? John Computer Information 23 01-08-2008 09:17 PM
ActiveX apologetic Larry Seltzer... "Sun paid for malicious ActiveX code, and Firefox is bad, bad bad baad. please use ActiveX, it's secure and nice!" (ok, the last part is irony on my part) fernando.cassia@gmail.com Java 0 04-16-2005 10:05 PM
24 Season 3 Bad Bad Bad (Spoiler) nospam@nospam.com DVD Video 12 02-23-2005 03:28 AM
24 Season 3 Bad Bad Bad (Spoiler) nospam@nospam.com DVD Video 0 02-19-2005 01:10 AM



Advertisments