Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Trying to get started...?

Reply
Thread Tools

Trying to get started...?

 
 
=?Utf-8?B?YmVybmFkb3U=?=
Guest
Posts: n/a
 
      05-18-2004
(I posted this in the general forum yesterday and got no response. I suppse this is a more accurate place to post this question. Please excuse the cross post.

I just loaded Visual Studio .Net on my local machine. I connected to a remote Win2k3 web server that is supposed to be ready for .Net . I've just created a new project, put nothing on webform1.aspx, but simply compiled and attempted to start the application.

I'm getting the following error

***********************************
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: File or assembly name System.Web, or one of its dependencies, was not found

Source Error:

Line 71: --
Line 72: <httpHandlers
Line 73: <add verb="*" path="*.vb" type="System.Web.HttpNotFoundHandler,System.Web" /
Line 74: <add verb="*" path="*.cs" type="System.Web.HttpNotFoundHandler,System.Web" /
Line 75: <add verb="*" path="*.vbproj" type="System.Web.HttpNotFoundHandler,System.Web" /


Source File: D:\Inetpub\wwwroot\DOTNET24hrs\aspDemo\web.config Line: 73

Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'System.Web' could not be loaded

=== Pre-bind state information ==
LOG: DisplayName = System.We
(Partial
LOG: Appbase = file:///D:/Inetpub/wwwroot/DOTNET24hrs/aspDem
LOG: Initial PrivatePath = bi
Calling assembly : (Unknown)
==

LOG: Policy not being applied to reference at this time (private, custom, partial, or location-based assembly bind)
LOG: Post-policy reference: System.We
LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/aspdemo/dade6bec/eb368a2/System.Web.DLL
LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/aspdemo/dade6bec/eb368a2/System.Web/System.Web.DLL
LOG: Attempting download of new URL file:///D:/Inetpub/wwwroot/DOTNET24hrs/aspDemo/bin/System.Web.DLL
LOG: Attempting download of new URL file:///D:/Inetpub/wwwroot/DOTNET24hrs/aspDemo/bin/System.Web/System.Web.DLL
LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/aspdemo/dade6bec/eb368a2/System.Web.EXE
LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/aspdemo/dade6bec/eb368a2/System.Web/System.Web.EXE
LOG: Attempting download of new URL file:///D:/Inetpub/wwwroot/DOTNET24hrs/aspDemo/bin/System.Web.EXE
LOG: Attempting download of new URL file:///D:/Inetpub/wwwroot/DOTNET24hrs/aspDemo/bin/System.Web/System.Web.EXE



-------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.573; ASP.NET Version:1.1.4322.573
************************************************** ***************

I'm guessing this a server setup problem but I'm not sure how to attempt to correct it

Any help pointing me in the right direction would be helpfu

Thank
Berni

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: Trying to get a 3640 to work as dial-in ISDN/analogue accessserver Guy Dawson Cisco 1 04-17-2007 10:08 AM
Trying to get C++ to get a file and compare for logon and password validation armandotop C++ 2 04-13-2005 05:48 PM
Trying to get Image::Magick to work on a remote server Weapons of Mass Destruction Perl 3 11-15-2003 05:17 AM
Newbie question - trying to get a handle on until text / line skipping Chris Vidal Perl 3 07-18-2003 11:11 AM



Advertisments