Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Services > Error adding web reference...proxy settings?

Reply
Thread Tools

Error adding web reference...proxy settings?

 
 
Doug Swanson
Guest
Posts: n/a
 
      08-21-2003
I get the following error when I try and add a webreference that is on my
local machine...http://localhost/myapp/myservice.asmx
"The proxy settings on this computer are not configured correctly for web
discovery." I can bring up my local .asmx file in the "Add Web Reference"
window and if I put the ?wsdl on the end it is the proper wsdl that is being
generated....I'm not that well versed on the proxy stuff...in my
IE->tools->Options->connections->lansettings the Proxy Server checkbox is
UNCHECKED. I did a fair amount of development with webservices awhile ago
and I didn't have any problems but now I can't seem to add ANY web
reference...I've even tried picking one from the UDDI search...I get the
same error....we did change offices and we do have a new router...any
thoughts?

thanks
Doug

--
Doug Swanson
Senior Applications Developer
Synchrono, Inc
651.228.1772
http://www.velocityreviews.com/forums/(E-Mail Removed)


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error adding service reference in web part cindy ASP .Net 0 08-14-2009 12:22 AM
Error while adding a sql and a AD prvider in web.config siddharthkhare@hotmail.com ASP .Net 3 12-18-2008 02:25 PM
Error in web.xml when adding servlet on Tomcat 4 vunet.us@gmail.com Java 1 04-18-2007 02:45 PM
VPN 3005 Error updating group for LAN-to-LAN connection (Too Many Entries Error. Delete an entry before adding a new one). Jan Cisco 1 08-26-2006 04:56 AM
Adding a new web method gets me the "Server did not recognize the value of HTTP Header SOAPAction" error Steve Evans ASP .Net Web Services 2 01-20-2004 06:09 AM



Advertisments