Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Controls > Atlas question

Reply
Thread Tools

Atlas question

 
 
Oriane
Guest
Posts: n/a
 
      06-18-2007
Hi,

I've written a Ajax enabled application with the Atlas .NET 1.0 extension
and ASP.Net 2.0.

I've put 2 UpdatePanels on a unique page with 1 timer on the second panel.
This timer refresh a text label every 10 seconds. Meanwhile, when I click on
the first panel to query and display some data from an Sql server 2005
database, the text label in the second panel disappear. In my understanding,
the postback sent by the first panel should only update the first panel...

Any hint ?

Best regards

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Oriane
Guest
Posts: n/a
 
      06-18-2007
Sorry, I did a real mistake in my code !! Don't answer the post...
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atlas question Chris ASP .Net 0 07-21-2006 01:42 AM
ATLAS June CTP question Marko Vuksanovic ASP .Net 0 07-01-2006 10:09 AM
Atlas Question =?Utf-8?B?QWxiZXJ0?= ASP .Net 0 04-15-2006 05:22 AM
Atlas question - works from one page not from another Don ASP .Net 1 12-21-2005 03:28 PM
Newbie DSU WIC to V.35 (atlas 550) cabling question jamal Cisco 2 07-23-2003 06:51 PM



Advertisments