Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Controls > web parts bug?

Reply
Thread Tools

web parts bug?

 
 
Bernie Beattie
Guest
Posts: n/a
 
      10-13-2006
I think I've found a problem with web parts.

I have set up a page with 9 possible web parts arranged in a 3x3 table.

Some of my web parts have user input text boxes, buttons etc.

If I place any web parts with user input controls on them in the last row of
my table so that you have to scroll down to see them, you can't click in or
on the user controls. They behave like they are read-only. The controls work
absolutely fine if I place them anywhere on the first or second row of my
table.

Has anyone else experienced this behaviour? Is it a bug in web parts? Should
I report it officially to Microsoft?

Regards,

Bernie Beattie
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto Parts Warehouse and Parts Train Services kizk C Programming 0 08-02-2009 07:26 AM
Serious issue: parts of my page render as not logged in, parts as logged in. Help! pcloches@gmail.com ASP .Net 1 04-12-2007 12:50 AM
Difference between "library parts" of C99 and "language parts" of C99 albert.neu@gmail.com C Programming 3 03-31-2007 08:14 PM
Parts parts....PARTS!!! ARGHHH dstvns A+ Certification 8 01-07-2004 07:57 PM
How come most multi parts dont have all parts? 123 Computer Support 2 09-22-2003 01:55 PM



Advertisments