Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Controls > Problem with ImageUrlEditor

Reply
Thread Tools

Problem with ImageUrlEditor

 
 
Bill
Guest
Posts: n/a
 
      09-12-2006
In a .NET 2.0 web project, I have a property declared as below... The problem
is at design time. When I try to launch the ImageUrlEditor by pressing the
elipse in the property editor... nothing is launched... No error is displayed

Any ideas would be helpful.

[
Bindable(true),
Category("Appearance"),
DefaultValue(""),
Editor(typeof(System.Web.UI.Design.ImageUrlEditor) ,typeof(System.Drawing.Design.UITypeEditor))
]
public string ImageUrl
{
get
{
string s = (string)ViewState["ImageUrl"];
return ((s == null) ? String.Empty : s);
}
set { ViewState["ImageUrl"] = value; }
}
--
Bill
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ImageUrlEditor - why can't i find it? SilentCry ASP .Net 3 05-01-2009 02:24 PM
ImageUrlEditor Problem Bill ASP .Net Building Controls 0 09-12-2006 06:35 PM
ImageUrlEditor =?Utf-8?B?c2FyYQ==?= ASP .Net 0 12-09-2004 09:49 AM
ImageUrlEditor =?Utf-8?B?c2FyYQ==?= ASP .Net 1 12-07-2004 12:23 PM
ImageUrlEditor =?Utf-8?B?c2FyYQ==?= ASP .Net 0 12-05-2004 08:09 PM



Advertisments