Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Controls > Validation Problems when running application on web host.

Reply
Thread Tools

Validation Problems when running application on web host.

 
 
Mike
Guest
Posts: n/a
 
      10-26-2004
I have all of my validation controls running wonderfully when I debug
locally on my machine. The validators fire on the client without a round
trip to the server. (No server event code fires..) When I copy the
application to my web host and run it from there, the validators only fire
after the server side code runs. (Server side events fire...) This defeats
the purpose of the validation. If I click a submit button, the event for
the button fires even with validation errors. Interestingly, the errors are
displayed correctly on the page.

Two questions:
A) Could this be due to potentially having different security settings
for the Internet vs Intranet zones? (I have my internet zone security set
to the default and all other scripting appears to work fine.)
B) How can I fix this? Is there something I can do on the server side
code to check the validators to see if the form had errors before doing some
action? (I don't see a property on the validators that help.)

Thanks,
Mike


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Mike
Guest
Posts: n/a
 
      10-26-2004
I figured this out...You need to copy the scripts in the asp_net folder to
the server. My bad...


"Mike" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:%(E-Mail Removed)...
>I have all of my validation controls running wonderfully when I debug
>locally on my machine. The validators fire on the client without a round
>trip to the server. (No server event code fires..) When I copy the
>application to my web host and run it from there, the validators only fire
>after the server side code runs. (Server side events fire...) This
>defeats the purpose of the validation. If I click a submit button, the
>event for the button fires even with validation errors. Interestingly, the
>errors are displayed correctly on the page.
>
> Two questions:
> A) Could this be due to potentially having different security settings
> for the Internet vs Intranet zones? (I have my internet zone security set
> to the default and all other scripting appears to work fine.)
> B) How can I fix this? Is there something I can do on the server side
> code to check the validators to see if the form had errors before doing
> some action? (I don't see a property on the validators that help.)
>
> Thanks,
> Mike
>



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. Mark B ASP .Net 2 09-11-2009 07:09 AM
Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. Dhruba Bandopadhyay ASP .Net 1 05-25-2006 01:06 AM
Need help for COM running from Web application, but not form .EXE application JeffQ888@gmail.com ASP .Net 1 05-23-2006 03:20 PM
Problems when running different versions of one web application Michael Groeger ASP .Net 0 04-11-2005 09:39 AM
Can a web application call methods on a webservice running in the same application Ron Vecchi ASP .Net Web Services 0 08-04-2003 09:08 PM



Advertisments