Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Web Controls > TreeView:treenodes not displayed

Reply
Thread Tools

TreeView:treenodes not displayed

 
 
Manfred Braun
Guest
Posts: n/a
 
      08-23-2004
Hi All,

I tried this - without success - in code and made now a xml-definition
instead. The page is as follows [excerpt]:

<form id="Form1" method="post" runat="server" class="clsMenuForm">

<iewc:treeview
id="TreeView1"
runat="server"
SHOWTOOLTIP="false"
SelectExpands="true"
SelectedStyle="line-height:1.2em;border:dotted 1px
navy;background-color:white;color:navy;font-family:Arial;font-size:98%;margi
n:1px;padding:1px;width:92%;"

DefaultStyle="line-height:1.2em;background-color:skyblue;font-family:Arial;f
ont-size:98%;margin:1px;padding:1px;width:92%;"

HoverStyle="line-height:1.2em;color:white;font-family:Arial;font-size:98%;ma
rgin:1px;padding:1px;width:92%;"
ShowLines="false"
ShowPlus="false"
Indent="24"
TreeNodeSrc =
"http://www.mbg.local/EventlogCollectorService/UserInterface/V01/StaticBaseN
odes.xml"
TreeNodeXsltSrc =
"http://www.mbg.local/EventlogCollectorService/UserInterface/V01/StaticBaseN
odeMapper.xsl"
>

<iewc:treenode
Text = "Root"
Type = "Item"
NodeData = "TestRoot"
NavigateUrl = "Overview.htm"
Target = "Content"
>

</iewc:treenode>
<iewc:treenode
Text = "Node"
Type = "Folder"
NodeData = "TestNode"
NavigateUrl = "Introduction.htm"
Target = "Content"
ChildType="Folder"
Expandable = "Always"
TreeNodeSrc =
"http://www.mbg.local/EventlogCollectorService/UserInterface/V01/StaticBaseN
odes.xml"
TreeNodeXsltSrc =
"http://www.mbg.local/EventlogCollectorService/UserInterface/V01/StaticBaseN
odeMapper.xsl"
>

</iewc:treenode>
</iewc:treeview>

</form>

The code seems to be correct, but the "Node" treenode has no nodes. From my
understanding of the "TreeNodeSrc" attribut, it should work for the treeview
and it's nodes also - so far the docs.

Any hints, tips and/or pointer to further docs and/or solutions are really
very welcomed.

Best regards,
Manfred Braun

(Private)
Mannheim
Germany

(E-Mail Removed)
(Remove the anti-spam-underscore to mail me!)


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Japanese Text not displayed on Image Generated by Servlet on winXP, Linux but displayed on Win2000 boney Java 1 12-15-2006 02:24 PM
Fiurefox Extensions not displayed in panel lugnut Firefox 4 03-26-2006 05:52 AM
tt font not displayed Chris Firefox 0 10-13-2004 11:52 AM
localhost page not displayed Lisa ASP .Net 1 11-04-2003 09:02 PM
Multiple tables not displayed when binding to a Repeater Jim French ASP .Net 0 07-18-2003 01:46 PM



Advertisments