Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Security > Forms Authentication- Browser / service Pack issues?

Reply
Thread Tools

Forms Authentication- Browser / service Pack issues?

 
 
Larry
Guest
Posts: n/a
 
      07-25-2003
I have multiple machines, some with 2000, some with XP,
another with 2003 server. The problem I am having is that
on some machines the re-direction to the default page does
not take place after the logon page. It is just thrown
back to the logon page. However this work on some clients.

I am thinking it might have to do with the java VM, it was
in IE and then out and posibbility maybe a hotfix missing
or a sequence issue or combination.

I am having a second problem that I think is releated.
I am calling a class module that passes a datset and gets
rendered in a excel spreadsheet. On the client machine
that fails it renders pieces of the default page in the
spreadsheet without the data.

But it works fine and correct from some clients

Maybe somebody has experienced the same problems
and can point me in the right direction.


Thanks

LL

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Yan-Hong Huang[MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
      07-28-2003
Hello Larry,

Let's troubleshoot the problems one by one.

First, please go to http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp to scan and download windows update for your
system.

Second, please refer to the following KB artilce to quickly setup a form based authentication asp.net web app and run it on
those machines to see if the problem could be reproduced.
http://support.microsoft.com/?id=301240

For the dataset parsing problem, please use a datagrid to show the content of dataset firstly to see if the data is included
correctly in those machines which have problems.

Thanks.

Best regards,
Yanhong Huang
Microsoft Online Partner Support

Get Secure! - www.microsoft.com/security
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

--------------------
!Content-Class: urn:content-classes:message
!From: "Larry" <(E-Mail Removed)>
!Sender: "Larry" <(E-Mail Removed)>
!Subject: Forms Authentication- Browser / service Pack issues?
!Date: Thu, 24 Jul 2003 17:28:37 -0700
!Lines: 26
!Message-ID: <06de01c35243$b0b0d050$(E-Mail Removed)>
!MIME-Version: 1.0
!Content-Type: text/plain;
! charset="iso-8859-1"
!Content-Transfer-Encoding: 7bit
!X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
!X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
!Thread-Index: AcNSQ7CwTpipqMrxRRKYrcA9O4/bMw==
!Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security
!Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
!Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security: 6026
!NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA09 10.40.1.161
!X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security
!
!I have multiple machines, some with 2000, some with XP,
!another with 2003 server. The problem I am having is that
!on some machines the re-direction to the default page does
!not take place after the logon page. It is just thrown
!back to the logon page. However this work on some clients.
!
!I am thinking it might have to do with the java VM, it was
!in IE and then out and posibbility maybe a hotfix missing
!or a sequence issue or combination.
!
!I am having a second problem that I think is releated.
!I am calling a class module that passes a datset and gets
!rendered in a excel spreadsheet. On the client machine
!that fails it renders pieces of the default page in the
!spreadsheet without the data.
!
!But it works fine and correct from some clients
!
!Maybe somebody has experienced the same problems
!and can point me in the right direction.
!
!
!Thanks
!
!LL
!
!


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Yan-Hong Huang[MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
      07-30-2003
Hello Larry,

What is the result? If the problem is still there, please post here. Thanks.

Best regards,
Yanhong Huang
Microsoft Online Partner Support

Get Secure! - www.microsoft.com/security
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

--------------------
!X-Tomcat-ID: 40145756
!References: <06de01c35243$b0b0d050$(E-Mail Removed)>
!MIME-Version: 1.0
!Content-Type: text/plain
!Content-Transfer-Encoding: 7bit
!From: http://www.velocityreviews.com/forums/(E-Mail Removed) (Yan-Hong Huang[MSFT])
!Organization: Microsoft
!Date: Mon, 28 Jul 2003 02:12:37 GMT
!Subject: RE: Forms Authentication- Browser / service Pack issues?
!X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security
!Message-ID: <(E-Mail Removed)>
!Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security
!Lines: 66
!Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
!Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security: 6049
!NNTP-Posting-Host: TOMCATIMPORT1 10.201.218.122
!
!Hello Larry,
!
!Let's troubleshoot the problems one by one.
!
!First, please go to http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp to scan and download windows update for your
!system.
!
!Second, please refer to the following KB artilce to quickly setup a form based authentication asp.net web app and run it on
!those machines to see if the problem could be reproduced.
!http://support.microsoft.com/?id=301240
!
!For the dataset parsing problem, please use a datagrid to show the content of dataset firstly to see if the data is included
!correctly in those machines which have problems.
!
!Thanks.
!
!Best regards,
!Yanhong Huang
!Microsoft Online Partner Support
!
!Get Secure! - www.microsoft.com/security
!This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
!
!--------------------
!!Content-Class: urn:content-classes:message
!!From: "Larry" <(E-Mail Removed)>
!!Sender: "Larry" <(E-Mail Removed)>
!!Subject: Forms Authentication- Browser / service Pack issues?
!!Date: Thu, 24 Jul 2003 17:28:37 -0700
!!Lines: 26
!!Message-ID: <06de01c35243$b0b0d050$(E-Mail Removed)>
!!MIME-Version: 1.0
!!Content-Type: text/plain;
!! charset="iso-8859-1"
!!Content-Transfer-Encoding: 7bit
!!X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
!!X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
!!Thread-Index: AcNSQ7CwTpipqMrxRRKYrcA9O4/bMw==
!!Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security
!!Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
!!Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security: 6026
!!NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA09 10.40.1.161
!!X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet.security
!!
!!I have multiple machines, some with 2000, some with XP,
!!another with 2003 server. The problem I am having is that
!!on some machines the re-direction to the default page does
!!not take place after the logon page. It is just thrown
!!back to the logon page. However this work on some clients.
!!
!!I am thinking it might have to do with the java VM, it was
!!in IE and then out and posibbility maybe a hotfix missing
!!or a sequence issue or combination.
!!
!!I am having a second problem that I think is releated.
!!I am calling a class module that passes a datset and gets
!!rendered in a excel spreadsheet. On the client machine
!!that fails it renders pieces of the default page in the
!!spreadsheet without the data.
!!
!!But it works fine and correct from some clients
!!
!!Maybe somebody has experienced the same problems
!!and can point me in the right direction.
!!
!!
!!Thanks
!!
!!LL
!!
!!
!
!
!


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When Is A Visaster Service Pack Not A Service Pack? Lawrence D'Oliveiro NZ Computing 5 06-26-2008 09:11 PM
forms authentication -- expired forms cookie vs. not provided forms cookie Eric ASP .Net Security 2 01-27-2006 10:09 PM
Windows XP Pro Service Pack 2 X Forms Authentication Fabricio de Reuter Sperandio ASP .Net Security 1 10-07-2004 07:03 AM
Pack parent control in child using control.pack(in_= syntax? Tim Jones Python 0 01-31-2004 10:22 PM
Poor Mans NIMH Battery Pack and SLA Battery Pack ajacobs2 Digital Photography 0 08-19-2003 12:42 PM



Advertisments