Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Mobile > ASP.NET LinkButton not working in PIE on Vodafone VP IV (WM 5.0)

Reply
Thread Tools

ASP.NET LinkButton not working in PIE on Vodafone VP IV (WM 5.0)

 
 
dpomt
Guest
Posts: n/a
 
      10-18-2006
Hello,

I have a Windows Mobile 5.0 Device called "vodafone VPA IV" (indeed, it is a
Qtek 9000).
ASP.NET LinkButton does not work in Pocket Internet Explorer on that device
(nothing happens when it is clicked), while a simple javascript alert does
work.

In Windows Mobile 5 Device emulator, the LinkButton runs fine.


Any ideas/workaround? Is this a device specific issue?

Thanks and best regards,
Dieter
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Steven Cheng[MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
      10-19-2006
Hi Dieter,

As for ASP.NET Mobile controls (original MMIT), it has been tested against
some existing list:


#ASP.NET Mobile Control and Microsoft Mobile Internet Toolkit Tested Devices
http://www.asp.net/mobile/testeddevi...dex=6&tabid=44

for your problem, I think you can perform some test to see whether it is
specific to the certain device(and the browser on it). Since the ASP.NET
Mobile page and control will render different markup (html, xhtml or wml)
according to the client device, you can use some trace tools(http trace
utilities) to capture the response content of the page (with link button).
And you can compare the markup between two devices , one work and one not
work to see whether there is any difference. If the markup are identical,
it means the problem is specifci to the device/browser's support of the
markup.

Some common http trace tools are TCPTrace, Trace utility .....

Sincerely,

Steven Cheng

Microsoft MSDN Online Support Lead


This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

 
Reply With Quote
 
 
 
 
dpomt
Guest
Posts: n/a
 
      11-02-2006
Hello Steven,

thanks for your reply and your suggestions.
These days I am quite busy, but I will try them out as soon as possible.

Best regards,
Dieter

"Steven Cheng[MSFT]" wrote:

> Hi Dieter,
>
> As for ASP.NET Mobile controls (original MMIT), it has been tested against
> some existing list:
>
>
> #ASP.NET Mobile Control and Microsoft Mobile Internet Toolkit Tested Devices
> http://www.asp.net/mobile/testeddevi...dex=6&tabid=44
>
> for your problem, I think you can perform some test to see whether it is
> specific to the certain device(and the browser on it). Since the ASP.NET
> Mobile page and control will render different markup (html, xhtml or wml)
> according to the client device, you can use some trace tools(http trace
> utilities) to capture the response content of the page (with link button).
> And you can compare the markup between two devices , one work and one not
> work to see whether there is any difference. If the markup are identical,
> it means the problem is specifci to the device/browser's support of the
> markup.
>
> Some common http trace tools are TCPTrace, Trace utility .....
>
> Sincerely,
>
> Steven Cheng
>
> Microsoft MSDN Online Support Lead
>
>
> This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
>
>

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has anyone got the Sipgate Android App working on Vodafone? Trust No OneŽ UK VOIP 14 10-28-2012 02:50 PM
Vodafone usb stick stopped working-help raycnz NZ Computing 4 12-13-2009 04:53 AM
Linkbutton does not look like a linkbutton Sathyaish ASP .Net 3 09-08-2005 09:41 AM
Linkbutton does not look like a linkbutton Sathyaish ASP .Net Datagrid Control 1 09-08-2005 08:44 AM
RE: linkbutton event not working (Resolved but still have a question) =?Utf-8?B?YW5kcmV3IFdpZWQ=?= ASP .Net 1 04-27-2004 04:01 AM



Advertisments