Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Building Controls > Control's ID not being rendered

Reply
Thread Tools

Control's ID not being rendered

 
 
Mike Miller
Guest
Posts: n/a
 
      01-07-2008
I have a custom control that is a child control of another custom control.
If I do not explicitly set the ID, either in the .aspx or in code (if it is
added dynamically), no ID is rendered in the final markup.

ASP.net, of course, assigns a default ID - such as ctl001 - when the control
is created. If you access the ID, ClientID, or UniqueID, you get this value
back (along with the naming container's ID for the latter two). I would
expect that the full client ID would then be rendered to the page, regardless
of whether it was explicitly set.

However, this is not the case. Name the control explicitly and it's fine.
Let ASP.Net name it and - not so much. The ID doesn't render. Anyone have
any ideas on what I might be missing here?

Thank you.
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DataList not being rendered =?Utf-8?B?c3R1ZGVuNzcx?= ASP .Net 1 11-02-2006 05:20 PM
background thread after page is being rendered NIan ASP .Net 2 09-15-2005 03:44 PM
Setting button color not being rendered tshad ASP .Net 1 03-11-2005 05:49 PM
urgent help needed: aspx standard controls not being rendered as html at runtime Timo ASP .Net 4 02-20-2005 03:09 PM
objects being rendered tfs ASP .Net 4 07-14-2004 12:15 PM



Advertisments