Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Building Controls > Weird problem with design attributes

Reply
Thread Tools

Weird problem with design attributes

 
 
GeezerButler
Guest
Posts: n/a
 
      05-13-2007
Hi,
I have a user control declared like:
public class MyUserControl: UserControl, INamingContainer
{
.....
}

I am applying design time attributes to some properties of my
UserControl.
For example:
[Category("Appearance"),
TypeConverter(typeof(StringArrayConverter))]
[Description("Some description")]
public string[] MyProperty1
{
.....
}

For some reason, the Category is being applied correctly to all
properties but i can't see the ArrayConverter or the description.

Has anyone faced this problem? Any help would be appreciated.

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird problem with design attributes GeezerButler ASP .Net 0 05-14-2007 12:10 AM
Weird problem with design time attributes GeezerButler ASP .Net Web Controls 0 05-13-2007 06:01 PM
WebControl.Attributes.Add and custom attributes P4trykx ASP .Net 2 01-31-2007 04:33 PM
newbie with a weird technical problem (@ least I think it's weird) will Ruby 6 12-27-2006 04:46 PM
Parse reserved attributes as normal attributes Max XML 1 09-22-2006 12:04 PM



Advertisments