Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > ASP .Net Building Controls > Problem Getting Custom Control to show not greyed out in toolbox

Reply
Thread Tools

Problem Getting Custom Control to show not greyed out in toolbox

 
 
PeterKellner
Guest
Posts: n/a
 
      05-23-2006
I've built a custom control and have problems getting it to
consistently show up in the toolbox. At the moment, in my project, I
can add the register command

<%@ Register Assembly="MembershipServerControlLibrary"
Namespace="MembershipServerControlLibrary"
TagPrefix="cc1" %>

and the control declaration

<cc1:RoleCheckListMembership ID="RoleCheckListMembership1"
runat="server" DiagnosticInfo="True" ButtonResetText="Resetxxx" />

to the page (and it works correctly), but the control is listed in the
toolbox as greyed out. Any ideas on what could cause this?
Peter Kellner
http://peterkellner.net
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webcontrols - No intellisense, greyed out in toolbox - VS2005 SP1/Vista jrdaley@gmail.com ASP .Net 2 06-22-2007 01:58 PM
Custom Web Control not showing up in Toolbox John Kotuby ASP .Net 5 05-11-2007 12:22 PM
Custom Control and Toolbox not working dave ASP .Net Building Controls 2 04-03-2006 03:48 PM
Custom WebParts Do Not Show In Toolbox John Bailey ASP .Net Building Controls 0 09-25-2005 12:28 AM
ToolBox Greyed Out John H ASP .Net 2 07-21-2004 10:59 AM



Advertisments