Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > General Computer Discussion > General Computer Support > Works fine in other browsers but not in IE

Reply
Thread Tools

Works fine in other browsers but not in IE

 
 
Ray Ray is offline
Junior Member
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
 
      09-08-2011
There is a website i got from my client, The JS photo slider works perfectly in Chrome, Firefox, safari but NOT in IE.

link: http://www.pointwellhk.com/IntegratedCircuits.html

The player is below the 6 Images. My Client ONLY wants it to work in IE.......

HTML Code:
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.0/jquery.min.js"></script>
<style type="text/css">
#simplegallery1{ 
position: relative; 
visibility: hidden; 
}
#simplegallery1 .gallerydesctext{ 
text-align: left;
padding: 2px 5px;
}
</style>
<script type="text/javascript" src="js/simplegallery.js"></script>
<script type="text/javascript">
var mygallery=new simpleGallery({
	wrapperid: "simplegallery1",
	dimensions: [652, 270], 
	imagearray: [
		["http://118.139.186.182/products/Antennas/Antennas01.jpg"],
		["http://118.139.186.182/products/Antennas/Antennas02.jpg"],
		["http://118.139.186.182/products/Antennas/Antennas03.jpg"],
		["http://118.139.186.182/products/Antennas/Antennas04.jpg"],
	],
	autoplay: [true, 2500, 2500],
	persist: false,
	fadeduration: 500, 
	oninit:function(){ 
		
	},
	onslide:function(curslide, i){ 
	}
})
</script>
I place that in Head tags, Then i placed <div id="simplegallery1"></div> in the place i wanted the gallery to run.

The simplegallery.js is here http://118.139.186.182/js/simplegallery.js

So let me know how to fix this problem
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
repeat-y doesn't work in IE but works fine on other browsers help please pjar09 HTML 0 08-11-2010 03:27 AM
Browsers won't browse (email works fine) --- HELP! notaguru Computer Support 4 07-07-2007 02:52 AM
Web Services on a Windows 2000 IIS 5.x ASP.Net 1.1 works fine but not on 2003 Mufasa ASP .Net 2 04-19-2007 08:09 PM
Autopostback and Smartnavigation works fine, but not for me catweezle2010 ASP .Net 0 01-26-2006 11:28 AM
Page works fine with internal webserver but not on IIS Eric ASP .Net 5 12-05-2005 08:20 PM



Advertisments