Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Problems upgrading application from .NET 1.0 to 1.1

Reply
Thread Tools

Problems upgrading application from .NET 1.0 to 1.1

 
 
Flynn the User
Guest
Posts: n/a
 
      04-06-2004

I've upgraded an ASP .Net web application from .NET 1.0 to .NET 1.1,
and it works fine on my development machine, but when I move it to a
server and try to run it, I keep getting "Invalid PInvoke Metadata
Format" every time I try to connect to a SQL Server 2000 database.

Some background:

My development machine is running Win XP with both the 1.0 and 1.1
Frameworks installed, and the server is a Win 2K server with both the
1.0 and 1.1 Frameworks installed. I fully installed VS .Net 2003 on
my development machine. I don't reference any outside dlls and I am
NOT using anything like ByteFX, NUnit, or Oracle.

I don't see that much out there on this subject unless someone is
having trouble with NUnit, ByteFX, or Oracle, so here are the steps
I've taken:

1. Although, I don't have to do this on development machine, I
followed the suggestion of the "Side-by-Side Execution of the .Net
Framework" article on MSDN and on the ISAPI Filter tabe in IIS on the
server, I added the aspnet_filter.dll from the
\Microsoft.Net\Frameworks\v.1.1.4322 directory.

2. I made sure to make minor modifications to all the forms in my
project, so Visual Studio would update the underlying .resx file for
each form and make sure that all the "type" data for both the "data"
and the "resheader" sections were updated to show
"...version=1.0.5000.0..." and the "resheader" version is updated to
1.3.

3. Checked all the properties of my references, and all of the
non-Crystal ones say 1.0.5000.0 with a runtime version of v1.1.4322.
I removed and re-added all of the Crystal references, and checked them
and they all said the same thing: runtime version v1.0.3705 and
version 9.1.5000.0. I was concerned about the "runtime version"
property showing the old framework, but the one Crystal report I have
that doesn't take any data from the SQL server database works just
fine when deployed on the server.


I addition, there's another issue I'm having that I can't find a
soloution to anywhere. When I put my project it into release mode and
then build the setup project, it no longer adds the InstMsiA.Exe and
the InstMsiW.Exe bootstrappers to the Release directory like it used
to with VS .Net 2002. I thought getting the Visual Studio .Net 2003
Bootstrapper Plugin would help, but all it does now is add the
dotnetfx redistributable and not instmsia or instmisw. I even tried
removing and rebuilding the setup project from scratch. Was the
ability to create those 2 files taken out of Visual Studio .Net 2003?

Thanks in advance.
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Claire Streb
Guest
Posts: n/a
 
      04-23-2004
Regarding the missing instmsia.exe and instmsiw.exe files, perhaps the
following might help you:

1) Read the help topic "Build, Configuration Properties, Deployment
Project Properties Dialog Box"

2) http://www.csharp-station.com/ShowPost.aspx?PostID=1700


Flynn the User <(E-Mail Removed)> wrote in message news:<(E-Mail Removed)>. ..
> [snip]
> I addition, there's another issue I'm having that I can't find a
> soloution to anywhere. When I put my project it into release mode and
> then build the setup project, it no longer adds the InstMsiA.Exe and
> the InstMsiW.Exe bootstrappers to the Release directory like it used
> to with VS .Net 2002. I thought getting the Visual Studio .Net 2003
> Bootstrapper Plugin would help, but all it does now is add the
> dotnetfx redistributable and not instmsia or instmisw. I even tried
> removing and rebuilding the setup project from scratch. Was the
> ability to create those 2 files taken out of Visual Studio .Net 2003?
>
> Thanks in advance.

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
changes in application after upgrading tomcat4 to tomcat6 ruds Java 27 12-16-2007 03:03 AM
Application does not work after upgrading from W2k to XP stephen ASP .Net 0 06-19-2006 04:34 PM
Problems upgrading 3750 ssuryaputra@gmail.com Cisco 1 02-11-2006 05:17 AM
Problems upgrading to Xalan-j 2.7 terry.jeske@gmail.com XML 0 08-08-2005 07:16 PM
Upgrading a 1.2.2 application to 1.4.2 Ray Mitchell Java 1 11-09-2003 11:48 AM



Advertisments