Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Cisco > Issues Accessing Cisco 877

Reply
Thread Tools

Issues Accessing Cisco 877

 
 
KBB KBB is offline
Junior Member
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
 
      06-03-2011
I've got a used Cisco 877 I got but I can't get into it at all.

I did a factory reset by plugging it in and within 5 seconds pressing and holding the 'reset' button.

I hooked up to it with a Cisco Console cable using Putty (9600 8N1) but all I'm getting is garbage out of it even during boot.

I've tried 1200, 2400, 4800, 19200 speeds as well and still only get garbage back from it.

It doesn't do DHCP so I'm manually setting my laptop to 10.10.10.2 and trying to connect to 10.10.10.1 with both the browser, telnet and the SDM Launcher and none connect and I don't get a response back when I ping it.

Does anyone have any ideas?
 
Reply With Quote
 
 
 
 
bitrob2005 bitrob2005 is offline
Junior Member
Join Date: May 2011
Posts: 7
 
      06-19-2011
Yeah, try a different console cable. It sounds like a bad cable.
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
877 DHCP issues saberkin Cisco 0 11-30-2009 05:17 PM
Cisco 877 & Cisco 827 as backup Simon Gronow Cisco 2 12-18-2006 06:58 AM
Re: Cisco 877 won't sync with Versatel DSLAM (Netherlands) Martin Gallagher Cisco 0 11-11-2005 06:37 PM
Re: Cisco 877 won't sync with Versatel DSLAM (Netherlands) Bimmer Cisco 0 11-08-2005 11:39 PM
cisco 877 pptp passthrough Cen Cisco 1 08-17-2005 02:22 AM



Advertisments