Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Problem: Attribute "border" exists, but can not be used for this element

Reply
Thread Tools

Problem: Attribute "border" exists, but can not be used for this element

 
 
Jeff
Guest
Posts: n/a
 
      01-30-2010
hi

asp.net 3.5

when validating my site I get the error mention in the subject of this post,
here is the source code generating the problem. I mean thisis the source
code taken from the browser:
<span><input type="image" name="ctl00$Login2$LoginView1$Login1$Submit"
id="ctl00_Login2_LoginView1_Login1_Submit" src="Images/Go.gif" alt="alt text
is here" onclick="javascript:WebForm_DoPostBackWithOptions( new
WebForm_PostBackOptions(&quot;ctl00$Login2$LoginVi ew1$Login1$Submit&quot;,
&quot;&quot;, true, &quot;Login&quot;, &quot;&quot;, false, false))"
border="0" /></span>

The problem is that the border="0" isn't specified anyplace in the source
code, it's something that the browser generates and when I try to validate
the page I get this error... I have to add that when I copy the code and
paste it into the validator then no errors are found and site validates, but
when I refer with site URL, then it don't validates.. this is a mistery for
me

any suggestions?


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Alexey Smirnov
Guest
Posts: n/a
 
      01-30-2010
On Jan 30, 4:23*pm, "Jeff" <(E-Mail Removed)> wrote:
> hi
>
> asp.net 3.5
>
> when validating my site I get the error mention in the subject of this post,
> here is the source code generating the problem. I mean thisis the source
> code taken from the browser:
> <span><input type="image" name="ctl00$Login2$LoginView1$Login1$Submit"
> id="ctl00_Login2_LoginView1_Login1_Submit" src="Images/Go.gif" alt="alt text
> is here" onclick="javascript:WebForm_DoPostBackWithOptions( new
> WebForm_PostBackOptions(&quot;ctl00$Login2$LoginVi ew1$Login1$Submit&quot;,
> &quot;&quot;, true, &quot;Login&quot;, &quot;&quot;, false, false))"
> border="0" /></span>
>
> The problem is that the border="0" isn't specified anyplace in the source
> code, it's something that the browser generates and when I try to validate
> the page I get this error... I have to add that when I copy the code and
> paste it into the validator then no errors are found and site validates, but
> when I refer with site URL, then it don't validates.. this is a mistery for
> me
>
> any suggestions?


Hi Jeff,

you will find the answer here:
http://forums.asp.net/p/1075248/1577945.aspx
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Attribute 'ms_2d_layout' is not a valid attribute of element 'table' CdnRebel ASP .Net 4 07-04-2007 06:56 PM
Attribute 'onchange' is not a valid attribute of element 'TextBox' Joe Kovac ASP .Net 2 05-02-2007 01:11 PM
Validation (XHTML 1.0 Transitional): Attribute 'height' is not a valid attribute of element 'table' perspolis ASP .Net 1 01-23-2007 07:57 AM
Attribute 'ms_2d_layout' is not a valid attribute of element 'tabl =?Utf-8?B?TWFyaw==?= ASP .Net 4 12-14-2006 06:39 AM
Validation (XHTML 1.0 Transitional): Attribute 'leftmargin' is not a valid attribute of element 'body'. anonymous ASP .Net 1 08-02-2006 08:05 AM



Advertisments