Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Windows 64bit > test mode windows 7 build 7600

Reply
Thread Tools

test mode windows 7 build 7600

 
 
David
Guest
Posts: n/a
 
      11-29-2009
hello everyone, this is the first issue i have had with windows 7. i have
been running windows 7 flawlessly for the past couple of week, all programs
and games installed without a hitch, today i had to do a restore to a
earlier time for today. i have a genuine copy of windows 7 ( verified in
system in control panel ) and it is activated ..after the restore i noticed
it was sayin "test mode windows 7 build 7600" in the bottom right hand side,
(simular to a water mark) why would it say that after the restore, when its
it a genuine copy ? and how can i remove it ?

Thanks in advance.

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Charlie Russel - MVP
Guest
Posts: n/a
 
      11-29-2009

You'll probably need to re-activate it.

--
Charlie.
http://msmvps.com/blogs/russel




"David" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> hello everyone, this is the first issue i have had with windows 7. i have
> been running windows 7 flawlessly for the past couple of week, all
> programs and games installed without a hitch, today i had to do a restore
> to a earlier time for today. i have a genuine copy of windows 7 ( verified
> in system in control panel ) and it is activated ..after the restore i
> noticed it was sayin "test mode windows 7 build 7600" in the bottom right
> hand side, (simular to a water mark) why would it say that after the
> restore, when its it a genuine copy ? and how can i remove it ?
>
> Thanks in advance.


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Barb Bowman
Guest
Posts: n/a
 
      11-29-2009
I saw this happen after I used BCDedit to set test signing on for a driver that
was test signed that I needed to install for testing. Once I installed the
released signed driver, this resolved itself.

You mention needing to do a restore. Why did you need to do the restore?

On Sat, 28 Nov 2009 22:18:56 -0500, "David" <(E-Mail Removed)> wrote:

>hello everyone, this is the first issue i have had with windows 7. i have
>been running windows 7 flawlessly for the past couple of week, all programs
>and games installed without a hitch, today i had to do a restore to a
>earlier time for today. i have a genuine copy of windows 7 ( verified in
>system in control panel ) and it is activated ..after the restore i noticed
>it was sayin "test mode windows 7 build 7600" in the bottom right hand side,
>(simular to a water mark) why would it say that after the restore, when its
>it a genuine copy ? and how can i remove it ?
>
>Thanks in advance.

Barb Bowman
MS-MVP
http://www.digitalmediaphile.com
http://digitalmediaphile.wordpress.com
 
Reply With Quote
 
David
Guest
Posts: n/a
 
      11-29-2009
fixed, I used BCDedit to turn "testing off"

"Barb Bowman" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> I saw this happen after I used BCDedit to set test signing on for a driver
> that
> was test signed that I needed to install for testing. Once I installed the
> released signed driver, this resolved itself.
>
> You mention needing to do a restore. Why did you need to do the restore?
>
> On Sat, 28 Nov 2009 22:18:56 -0500, "David" <(E-Mail Removed)> wrote:
>
>>hello everyone, this is the first issue i have had with windows 7. i have
>>been running windows 7 flawlessly for the past couple of week, all
>>programs
>>and games installed without a hitch, today i had to do a restore to a
>>earlier time for today. i have a genuine copy of windows 7 ( verified in
>>system in control panel ) and it is activated ..after the restore i
>>noticed
>>it was sayin "test mode windows 7 build 7600" in the bottom right hand
>>side,
>>(simular to a water mark) why would it say that after the restore, when
>>its
>>it a genuine copy ? and how can i remove it ?
>>
>>Thanks in advance.

> Barb Bowman
> MS-MVP
> http://www.digitalmediaphile.com
> http://digitalmediaphile.wordpress.com


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
re: mmm-mode, python-mode and doctest-mode? Edward Loper Python 0 08-07-2007 08:58 AM
mmm-mode, python-mode and doctest-mode? John J Lee Python 3 12-01-2005 08:35 PM
Safe Mode (?) - It is meant to be normal mode but looks like safe mode English Patient Computer Support 3 10-03-2004 11:10 PM
SWsoft Acronis Disk Director Suite 9.0 Build 508, Acronis OS Selector 8.0 Build 917, Acronis Partition Expert 2003 Build 292, Acronis Power Utilities 2004 Build 502, F-SECURE.ANTI vIRUS.PROXY v1.10.17.WINALL, F-SECURE.ANTI vIRUS v5.50.10260 for CITRI vvcd Computer Support 0 09-25-2004 01:38 AM
test test test test test test test Computer Support 2 07-02-2003 06:02 PM



Advertisments