Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > customValidator not triggered, help

Reply
Thread Tools

customValidator not triggered, help

 
 
Jeff
Guest
Posts: n/a
 
      01-30-2009
hi

asp.net 3.5

Here is a part of the markup for my webpage. The customValidator isn't
triggered. what am I doing wrong here?

<asp:CreateUserWizard ID="cuwNewUser"
runat="server" AutoGeneratePassword="false"
OnCreatedUser="CreatedUser" DisableCreatedUser="true"
LoginCreatedUser="false" CreateUserButtonType="Image"
FinishCompleteButtonType="Image"
FinishCompleteButtonImageUrl="~/Images/Go.gif"
CreateUserButtonImageUrl="~/Images/Go.gif" >
<WizardSteps>
<asp:CreateUserWizardStep ID="CreateUserWizardStep1" runat="server"
Title="Initial step">
<ContentTemplate>

<div style="margin-left:auto; margin-right:auto; width:400px;
margin-top:50px; background-color:Olive;">
<div class="sectiontitle"
style="text-align:center;">Registration</div>
<table>
<tr>
<td style="text-align:right">User Name:</td>
<td style="width:160px;">
<asp:TextBox ID="UserName" CssClass="textbox"
runat="server" Width="100%"></asp:TextBox>

</td>
<td style="width:10px;">

<asp:CustomValidator ID="valProfileExists"
runat="server"
ErrorMessage="Username already registered"
EnableClientScript="false"
ControlToValidate="UserName"
SetFocusOnError="false" Display="Dynamic"
ValidationGroup="cuwNewUser"
OnServerValidate="ProfileExists">*</asp:CustomValidator>

<asp:RequiredFieldValidator
ID="valRequireUserName" runat="server"
ErrorMessage="Username is required"
ControlToValidate="UserName"
SetFocusOnError="false" Display="Dynamic"
ValidationGroup="cuwNewUser">*
</asp:RequiredFieldValidator>



</td>


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CustomValidator does not work Beffmans ASP .Net 1 08-08-2005 01:27 PM
CustomValidator.ClientValidationFunction not virtual Oleg Ogurok ASP .Net 1 07-05-2005 04:45 PM
Server side CustomValidator triggers but does not do anything Mo ASP .Net 3 01-15-2005 11:23 PM
CustomValidator not working tshad ASP .Net 4 11-12-2004 05:04 PM
CustomValidator does not fire =?Utf-8?B?Vmk=?= ASP .Net 1 11-08-2004 01:12 AM



Advertisments