Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computer Certification > MCAD > help

Reply
 
 
dzemo
Guest
Posts: n/a
 
      08-15-2004
I just pass 70-306 and I went to https://partnering.one.microsoft.com/mcp to
register for welcome kit but when I fill fields I get error that my entries
aren't correct. Does anyone had this or I just have to wait a few days. I
got congratulations letter from Microsoft.
thx
--
----------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------
Dzemal Tipura (Dzemo) - MCP


 
Reply With Quote
 
 
 
 
dem_4444
Guest
Posts: n/a
 
      08-18-2004
dzemo, Same is happening with me only today aug 17, 04. I
just passed 70-320 making MCAD requirements but the
partnering site is down all day. Of course I am anxious
to see my credentials made official.
DM
>-----Original Message-----
>I just pass 70-306 and I went to

https://partnering.one.microsoft.com/mcp to
>register for welcome kit but when I fill fields I get

error that my entries
>aren't correct. Does anyone had this or I just have to

wait a few days. I
>got congratulations letter from Microsoft.
>thx
>--
>---------------------------------------------------------

-------------------
>-------------------------------------------
>Dzemal Tipura (Dzemo) - MCP
>
>
>.
>

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Help Help Pentax S5i Help needed (Please) The Martian Digital Photography 14 06-20-2008 07:56 AM
HELP - HELP - HELP =?Utf-8?B?S2ltb24gSWZhbnRpZGlz?= ASP .Net 4 03-09-2006 12:46 PM
HELP WANTED HELP WANTED HELP WANTED Harvey ASP .Net 1 07-16-2004 01:12 PM
HELP WANTED HELP WANTED HELP WANTED Harvey ASP .Net 0 07-16-2004 10:00 AM
HELP! HELP! HELP! Opening Web Application Project Error =?Utf-8?B?dHJlbGxvdzQyMg==?= ASP .Net 0 02-20-2004 05:16 PM



Advertisments