Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Wireless Networking > USB Network Cards and Logon Issues

Reply
Thread Tools

USB Network Cards and Logon Issues

 
 
=?Utf-8?B?Qm9kaWU=?=
Guest
Posts: n/a
 
      05-11-2005
I've got an almost Identical setup to Rick; I'm running quite a few Delll SX
280s with Dell USB wireless LAN cards. The problem I have is that the USB
cards don't seem to kick in unlesss someone is logged into the machine; This
means that a new user trying to access to the network from these machines
generally get a domain not found message. However if I login locally, I can
then access the network. In the interim, I'm having to take the machines to a
fixed point, login as the users and add a script to the startup process
Any ideas?
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: USB issue ... some USB 2 ports working only in USB 1 mode hungsolo2005@yahoo.com A+ Certification 0 06-14-2006 07:26 PM
Re: Events: Logon vs Account Logon Jeroen Wijnands MCSA 0 03-06-2006 03:45 PM
Question Help: Logon vs Account Logon, Local Logon vs Authentication CJH Microsoft Certification 0 01-04-2006 04:03 PM
What is best practice: Combining anonymous logon with windows logon? Kjell Kristiansson ASP .Net Security 0 11-30-2005 12:53 PM
Problem: XP Home Logon Names Vanish - Cant Logon Graham Computer Support 0 01-24-2004 11:34 AM



Advertisments