Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Cisco > 3640 nm-1e1r2w and nm-1fe1r2w problem

Reply
Thread Tools

3640 nm-1e1r2w and nm-1fe1r2w problem

 
 
Sam
Guest
Posts: n/a
 
      10-15-2008
Ok, I have a 3640 that had 2 nm-1fe1r2w cards in it. Everything was
going great, I had communication between the 2 cards, routing, the
whole 9 yards. Well, I needed to pull one of the cards out to retask it
somewhere else. So I put in a nm-1e1r2w card and configured it with the
same info as the fe card. Same ip, same nat settings, etc. Now I have
no routing going on.

I can ping the internet from my outside interface (could either be the
fe or e card, they both did that).

I can ping the inside interface from inside my network (could either be
the fe or e card, they both did that).

I just can't get any information to flow in between the 2 card inside
the router.

If I put 2 nm-1e1r2w cards in the router, it still doesn't talk between
the 2 cards.

Here is a truncated sh run:

version 12.4
service timestamps debug datetime msec
service timestamps log datetime msec
service password-encryption
!
hostname R1
!
boot-start-marker
boot-end-marker
!
enable secret 5 **********************
!
no aaa new-model
!
!
ip cef
ip domain lookup source-interface Ethernet0/0
ip name-server **.**.**.**
!
interface Ethernet0/0
description To OUTSIDE World
ip address **.**.**.** 255.255.255.252
ip access-group 101 in
ip nat outside
ip virtual-reassembly
full-duplex
!
interface Serial0/0
no ip address
shutdown
clock rate 56000
!
interface Ethernet3/0
description To INSIDE World
ip address 192.168.1.2 255.255.255.0
ip nat inside
ip virtual-reassembly
full-duplex
!
interface TokenRing3/0
no ip address
shutdown
ring-speed 16
!
!
ip default-gateway 70.89.83.26
no ip http server
no ip http secure-server
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 70.89.83.26
!
!
NAT GOES HERE
!
ACCESS LIST HERE
!
no cdp run
!
!
!
control-plane
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
line con 0
password 7 **************
logging synchronous
login
line aux 0
password 7 ***************
login
line vty 0 4
access-class 1 in
password 7 ***************
logging synchronous
login
!
!
end

Please help...

Sam

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IOS Problem for 3640 with WIC-1T and VWIC-1MFT-G703 in NM-2FE-2W Gary Cisco 9 11-15-2005 12:30 AM
Cisco 3640 - problem loading IOS from tftp? tige Cisco 1 06-30-2004 07:30 AM
Problem with 3640's & Congo ISDN Routers Simon Watson Cisco 0 02-09-2004 08:34 PM
ARP problem on 3640 Internet Router Robert@removethiswordacklink.com Cisco 1 01-08-2004 03:25 AM
VPN/NAT? Problem with 2611, Pix, 3640 John Helmuth Cisco 0 11-15-2003 01:28 AM



Advertisments