Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > General Computer Discussion > Software > Timing simulations prob: making me frustrated :(

Reply
Thread Tools

Timing simulations prob: making me frustrated :(

 
 
vx100miles vx100miles is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2008
Posts: 9
 
      10-08-2008
hello,

i am using ISE 10.1 and ModelSim 6.3 III XE starter version. When I do Behavioral and Post-translate Simulation, they work alright. But when I do Post-map and Post-route simulation they do noy work and shows the following message in the ModelSim transcript:

** Error: (vsim-SDF-3250) netgen/map/myfile_map.sdf(0): Failed to find INSTANCE '/UUT'.
# Error loading design
# Error: Error loading design
# Pausing macro execution
# MACRO ./tb_myfile.mdo PAUSED at line 8

Can anyone help me how can I get out of this problem. Do I need to change any settings in ISE?

Thanks

Pothik
 
Reply With Quote
 
 
 
 
muddassir_asif muddassir_asif is offline
Junior Member
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
 
      02-04-2009
Hi!
i am having same problem, i am using ISE 8.1 adn modelsim 5.7f.
when i run post-map and post route simulation, modelsim gives error...

** Error: (vsim-SDF-3250) C:/Xilinx/xorrngxilinx3/netgen/map/xorrng1_map.sdf(0): Failed to find INSTANCE '/UUT'.
# Error loading design

can anyone please help me!! i really need to do post-par simulation!
thanks in advance
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very Frustrated NooB Questions Blewyn Wireless Networking 1 07-12-2005 04:36 PM
self teaching WAN ; driving me back out into the garden to plant peas; frustrated . Barrett Bonden Cisco 5 04-07-2005 04:09 AM
Frustrated with this network setup, Can Anyone Help? =?Utf-8?B?TUo=?= Wireless Networking 2 11-09-2004 02:43 AM
Unable to Run ANY ASP.NET Samples :: REALLY Frustrated! Don Wash ASP .Net 10 07-21-2004 04:32 AM
Frustrated: Can't Debug ASP.NET Project Dan ASP .Net 3 04-16-2004 04:16 AM



Advertisments