Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Framwork Version issues

Reply
Thread Tools

Framwork Version issues

 
 
Chad Crowder
Guest
Posts: n/a
 
      08-11-2003
Hi all,

I've got a problem on one of my production systems in that it is using the
1.034 version of the framework by default, even though v1.1 is installed.

I tried simply pointing to the new version using the ISAPI filter, but that
generates an undecipherable "500" error, on my applications.

When I go into Add Remove programs, I see both versions of the framework
listed. This, to me, is entirely strange - as this server is part of a
cluster setup, and the other servers in the cluster are properly using v1.1
(and all updates and software installations are identical). Because of
this, I'm thinking that my upgrade to version 1.1 just didn't take.

Anyone have any thoughts on how I should go about cleaning this mess up? Is
it possible for me to uninstall version 1.1, and reinstall it - it should
become the default right? Are there any pre-removal proceedures that I need
to follow? Since this is a production server, I've got to be careful not to
break my already existing web apps.

Thanks for the help and insight,
Chad


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Yan-Hong Huang[MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
      08-13-2003
Hello Chad,

Thanks for posting in the group.

I am performing research on it and will reply you here as soon as possible.

Best regards,
Yanhong Huang
Microsoft Online Partner Support

Get Secure! - www.microsoft.com/security
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

--------------------
!From: "Chad Crowder" <(E-Mail Removed)-geosystems.com>
!Subject: Framwork Version issues
!Date: Mon, 11 Aug 2003 01:39:33 -0400
!Lines: 24
!X-Priority: 3
!X-MSMail-Priority: Normal
!X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
!X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
!Message-ID: <(E-Mail Removed)>
!Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
!NNTP-Posting-Host: 12.108.244.117
!Path: cpmsftngxa06.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFTN GP12.phx.gbl
!Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:166639
!X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
!
!Hi all,
!
!I've got a problem on one of my production systems in that it is using the
!1.034 version of the framework by default, even though v1.1 is installed.
!
!I tried simply pointing to the new version using the ISAPI filter, but that
!generates an undecipherable "500" error, on my applications.
!
!When I go into Add Remove programs, I see both versions of the framework
!listed. This, to me, is entirely strange - as this server is part of a
!cluster setup, and the other servers in the cluster are properly using v1.1
!(and all updates and software installations are identical). Because of
!this, I'm thinking that my upgrade to version 1.1 just didn't take.
!
!Anyone have any thoughts on how I should go about cleaning this mess up? Is
!it possible for me to uninstall version 1.1, and reinstall it - it should
!become the default right? Are there any pre-removal proceedures that I need
!to follow? Since this is a production server, I've got to be careful not to
!break my already existing web apps.
!
!Thanks for the help and insight,
!Chad
!
!
!


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Natty Gur
Guest
Posts: n/a
 
      08-13-2003

did you try to run aspnet_regiis -i ?

Natty Gur, CTO
Dao2Com Ltd.
34th Elkalay st. Raanana
Israel , 43000
Phone Numbers:
Office: +972-(0)9-7740261
Fax: +972-(0)9-7740261
Mobile: +972-(0)58-888377


*** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: Where to get stand alone Dot Net Framework version 1.1, version2.0, version 3.0, version 3.5, version 2.0 SP1, version 3.0 SP1 ? MowGreen [MVP] ASP .Net 5 02-09-2008 01:55 AM
Re: Where to get stand alone Dot Net Framework version 1.1, version 2.0, version 3.0, version 3.5, version 2.0 SP1, version 3.0 SP1 ? PA Bear [MS MVP] ASP .Net 0 02-05-2008 03:28 AM
Re: Where to get stand alone Dot Net Framework version 1.1, version 2.0, version 3.0, version 3.5, version 2.0 SP1, version 3.0 SP1 ? V Green ASP .Net 0 02-05-2008 02:45 AM
Looking for fairly used Sysmaster Voicemail Framwork(3000) veezcom VOIP 0 07-16-2005 04:20 PM
New framwork (persistence integrated with form generation) Sergio Baca Java 0 11-17-2003 07:34 PM



Advertisments