Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Re: debuger stopped working after upgrade to vs 2003 and .net framework 1.1

Reply
Thread Tools

Re: debuger stopped working after upgrade to vs 2003 and .net framework 1.1

 
 
S. Justin Gengo
Guest
Posts: n/a
 
      07-24-2003
David,

I had the same thing happen on one of our boxes.

I ran the repair option from the visual studio.net installation cd that
fixed it.

I hope it works for you too.

--
S. Justin Gengo, MCP
Web Developer

Free code library at:
www.aboutfortunate.com

"Out of chaos comes order."
Nietzche
"David Hogenkamp" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:858f01c35163$faa02fc0$(E-Mail Removed)...
> I just upgraded to VS 2003. When I opened an existing
> project it asked if I wanted to upgrade it. I did this
> however when I tried to debug it I came up with an error
> about not having the .net framework 1.1 installed on the
> web server. I then installed it. Now I can't get the
> debuger to work for either 2002 or 2003. 2003 comes up
> with an error message that the debugger was not properly
> installed. The 2003 message says that it can't start the
> debuger on the web server. I have looked over the post's
> here and gone over the suggestions from here and
> Microsoft to no avail. Any help would be aprecaited



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
callback stopped working after IOS upgrade Victor Sudakov Cisco 5 06-30-2007 03:38 AM
Application Stopped working....after upgrade stephen ASP .Net 2 06-17-2006 11:04 AM
Viewstate folder files stopped working after upgrade to 2.0 erik.lagusson@gmail.com ASP .Net 0 06-15-2006 10:34 AM
State Server stopped working after installing .NET Framework 1.1 S =?Utf-8?B?QmV2ZSBMeW5p?= ASP .Net 8 02-11-2005 03:01 PM
State Server stopped working after installing .Net Framework 1.1 S =?Utf-8?B?QmV2ZSBMeW5p?= ASP .Net 0 01-19-2005 02:57 PM



Advertisments