Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > VB.Net- 0 Build Errors, but I am prompted that there were build errors?

Reply
Thread Tools

VB.Net- 0 Build Errors, but I am prompted that there were build errors?

 
 
Lance Wynn
Guest
Posts: n/a
 
      02-02-2008
Hello all,
I have a strange problem. I have been working on a website, and after
finishing a page, I hit Debug, and I am prompted with the message box
stating "There were build errors, do you want to run the last good build?"
However, in the Errors, and Warnings windows, both show 0 (zero).

I am a bit perplexed as to where to look to find the possible problem. Has
anyone seen this behavior before?

Thanks
Lance


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Lance Wynn
Guest
Posts: n/a
 
      02-03-2008
Of course, as soon as I post I figure it out. The output window held the
clue. The mistake in my code was so stupid that I am too ashamed to post it
:">

Thanks
Lance


"Lance Wynn" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:%(E-Mail Removed)...
> Hello all,
> I have a strange problem. I have been working on a website, and after
> finishing a page, I hit Debug, and I am prompted with the message box
> stating "There were build errors, do you want to run the last good build?"
> However, in the Errors, and Warnings windows, both show 0 (zero).
>
> I am a bit perplexed as to where to look to find the possible problem.
> Has anyone seen this behavior before?
>
> Thanks
> Lance
>



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem in running a basic code in python 3.3.0 that includes HTML file Satabdi Mukherjee Python 1 04-04-2013 07:48 PM
How to SetFocus to an activex control when a dialog is prompted? Haobing Python 1 12-20-2005 04:07 AM
Users are being prompted to login to our IIS server, when trying to view Adobe report from CR for .NET Rod ASP .Net 1 01-26-2005 04:42 PM
anonymous settings but getting prompted to login - why? elsa@hpl.hp.com ASP .Net Security 0 12-17-2004 01:07 AM
SWsoft Acronis Disk Director Suite 9.0 Build 508, Acronis OS Selector 8.0 Build 917, Acronis Partition Expert 2003 Build 292, Acronis Power Utilities 2004 Build 502, F-SECURE.ANTI vIRUS.PROXY v1.10.17.WINALL, F-SECURE.ANTI vIRUS v5.50.10260 for CITRI vvcd Computer Support 0 09-25-2004 01:38 AM



Advertisments