Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > NZ Computing > Ye olde network issues

Reply
Thread Tools

Ye olde network issues

 
 
Shane
Guest
Posts: n/a
 
      03-19-2007
I am having trouble with two sites. One I have given up on completely, the
other I need to use regularly.
www.stuff.co.nz is near on impossible for me to connect to (to the point
that its the one I have given up on, no real loss)
www.waikato.ac.nz (and various subdomains) is the site/domain I _need_ to
use regularly.
In particular classforum.waikato.ac.nz
I have run mtr/traceroute to the dn and have ping times that are extremely
respectable. However I aimed firefox at the site when I began writing this
post and am still waiting for the webpage to come up (also since I began
the last sentence 100 packets have been sent by mtr with no issues in their
return)
... er make that 141 packets (and counting)

So.. where could the problem lie (If I wifi into the campus the site is
snappy, but that means driving up to the campus. Although it discounts my
laptop/OS/browser)



 
Reply With Quote
 
 
 
 
Peter Huebner
Guest
Posts: n/a
 
      03-19-2007
In article <etmrnj$4mf$(E-Mail Removed)>, http://www.velocityreviews.com/forums/(E-Mail Removed)-a-geek.net says...
> In particular classforum.waikato.ac.nz
> I have run mtr/traceroute to the dn and have ping times that are extremely
> respectable. However I aimed firefox at the site when I began writing this
> post and am still waiting for the webpage to come up (also since I began
> the last sentence 100 packets have been sent by mtr with no issues in their
> return)
> .. er make that 141 packets (and counting)


Came up virtually instantly for me. Very snappy.

Clear browser cache? Um ...

-P.

--
=========================================
firstname dot lastname at gmail fullstop com
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Malcolm
Guest
Posts: n/a
 
      03-19-2007
On Tue, 20 Mar 2007 08:29:16 +1200
Shane <(E-Mail Removed)-a-geek.net> wrote:

> I am having trouble with two sites. One I have given up on
> completely, the other I need to use regularly.
> www.stuff.co.nz is near on impossible for me to connect to (to the
> point that its the one I have given up on, no real loss)
> www.waikato.ac.nz (and various subdomains) is the site/domain I
> _need_ to use regularly.
> In particular classforum.waikato.ac.nz
> I have run mtr/traceroute to the dn and have ping times that are
> extremely respectable. However I aimed firefox at the site when I
> began writing this post and am still waiting for the webpage to come
> up (also since I began the last sentence 100 packets have been sent
> by mtr with no issues in their return)
> .. er make that 141 packets (and counting)
>
> So.. where could the problem lie (If I wifi into the campus the site
> is snappy, but that means driving up to the campus. Although it
> discounts my laptop/OS/browser)
>
>
>

Hi
No worries with all three here using firefox or seamonkey, was just
reading stuff and I'm in outback mississippi
Did see this though? http://online.waikato.ac.nz/access.html

--
Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
SLED 10.0 x86_64 Kernel 2.6.16.27-0.9-smp
up 2 days 5:15, 2 users, load average: 0.26, 0.12, 0.06
 
Reply With Quote
 
Shane
Guest
Posts: n/a
 
      03-19-2007
Malcolm wrote:

> On Tue, 20 Mar 2007 08:29:16 +1200
> Shane <(E-Mail Removed)-a-geek.net> wrote:
>
>> I am having trouble with two sites. One I have given up on
>> completely, the other I need to use regularly.
>> www.stuff.co.nz is near on impossible for me to connect to (to the
>> point that its the one I have given up on, no real loss)
>> www.waikato.ac.nz (and various subdomains) is the site/domain I
>> _need_ to use regularly.
>> In particular classforum.waikato.ac.nz
>> I have run mtr/traceroute to the dn and have ping times that are
>> extremely respectable. However I aimed firefox at the site when I
>> began writing this post and am still waiting for the webpage to come
>> up (also since I began the last sentence 100 packets have been sent
>> by mtr with no issues in their return)
>> .. er make that 141 packets (and counting)
>>
>> So.. where could the problem lie (If I wifi into the campus the site
>> is snappy, but that means driving up to the campus. Although it
>> discounts my laptop/OS/browser)
>>
>>
>>

> Hi
> No worries with all three here using firefox or seamonkey, was just
> reading stuff and I'm in outback mississippi
> Did see this though? http://online.waikato.ac.nz/access.html
>


Thanks
Timed out, will have to look at it when Im on campus next :\

Lynx also timed out
Konqueror got the front page, but when I attempted to login... timed out



 
Reply With Quote
 
Shane
Guest
Posts: n/a
 
      03-19-2007
Peter Huebner wrote:

> In article <etmrnj$4mf$(E-Mail Removed)>, (E-Mail Removed)-a-geek.net
> says...
>> In particular classforum.waikato.ac.nz
>> I have run mtr/traceroute to the dn and have ping times that are
>> extremely
>> respectable. However I aimed firefox at the site when I began writing
>> this post and am still waiting for the webpage to come up (also since I
>> began the last sentence 100 packets have been sent by mtr with no issues
>> in their return)
>> .. er make that 141 packets (and counting)

>
> Came up virtually instantly for me. Very snappy.
>
> Clear browser cache? Um ...
>
> -P.
>


Thanks, still no joy.

 
Reply With Quote
 
Adam Warner
Guest
Posts: n/a
 
      03-19-2007
On Tue, 20 Mar 2007 08:29:16 +1200, Shane wrote:

> I am having trouble with two sites. One I have given up on completely,
> the other I need to use regularly.
> www.stuff.co.nz is near on impossible for me to connect to (to the point
> that its the one I have given up on, no real loss)


Any difference if you try connecting to <http://202.135.111.130/>?

Regards,
Adam
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with Network - I hate network issues GJ NZ Computing 11 08-13-2005 11:22 AM
Re: Windows XP Pro clean install issues, SP2 issues too... pcbutts1 Computer Support 0 07-06-2005 04:52 PM
[BUG] Segfault - from Ye Olde Ruby/TK! matt Ruby 1 06-22-2004 04:38 PM
MediaPlayer, Dialer.9.A and OLDE.TMP Hem Computer Support 1 06-16-2004 05:30 AM
SNMP Issues in Cisco Routers; Vulnerability Issues in TCP =?iso-8859-1?Q?Frisbee=AE?= MCSE 0 04-21-2004 03:00 PM



Advertisments