Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Wireless Networking > Strong connection but no ping

Reply
Thread Tools

Strong connection but no ping

 
 
compgirl compgirl is offline
Junior Member
Join Date: May 2008
Posts: 2
 
      05-26-2008
i have been having the same problem with the missing registry entries and i have been googling everything i can think of for a week - finally found some info. i am going to try it out. i need to get the other computer up and running again!
 
Reply With Quote
 
 
 
 
compgirl compgirl is offline
Junior Member
Join Date: May 2008
Posts: 2
 
      05-26-2008
well, i can ping...it is just the registry/connection (or lack there of) that is the same.

nothing i see here is helping me. i don't have ANY keys or variables within 'netBT'...oh yeah, i reformatted and it still didn't help!

any suggestions?

thank you
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: "Strong typing vs. strong testing" namekuseijin Python 229 10-29-2010 09:02 AM
Re: "Strong typing vs. strong testing" namekuseijin C Programming 214 10-17-2010 01:12 PM
Compilation fails when a windows form user control is assigned a strong name but it refers to an activex control which does not have strong name ashish_gokhale ASP .Net Web Controls 0 05-05-2005 01:38 PM
Can Ping Switch but Can't Ping Rtr (behind it) Bob Simon Cisco 8 01-19-2005 05:31 PM
Can not ping myself, but can ping others =?Utf-8?B?V0pQQw==?= Wireless Networking 6 12-26-2004 05:56 AM



Advertisments