Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > NZ Computing > Problem with mail.yahoo.com

Reply
Thread Tools

Problem with mail.yahoo.com

 
 
Kris Kirk
Guest
Posts: n/a
 
      05-15-2006
Ever since I switched from Orcon to Slingshot, I've been having
intermittent problems accessing Yahoo Mail (mail.yahoo.com).

It seems to be when I'm downloading a reasonable amount of data using
BitTorrent. It doesn't happen all the time, but when it does it only
seems to be that particular site. I either get the usual "Page Not
Found" error in IE, or a "DNS Gateway Timeout" error. It usually
resolves itself after a few minutes, but it's happening often enough to
become really annoying.

Below is an output from tracert and ping:

tracert mail.yahoo.com

Tracing route to login.yahoo.akadns.net [209.73.168.74] over a maximum
of 30 hops:

1 256 ms 200 ms 235 ms 192.168.1.254
2 202 ms 169 ms 182 ms cpiak1-l3.tranzpeer.net [202.180.80.69]

3 102 ms 69 ms 65 ms ip-202-147-46-233.asianetcom.net
[202.147.46.233]
4 * 562 ms 378 ms ip-202-147-46-233.asianetcom.net
[202.147.46.233]
5 723 ms 394 ms 263 ms po3-3.gw1.sjc1.asianetcom.net
[202.147.55.194]
6 * 1492 ms 1613 ms exchange-cust1.sjo.equinix.net
[206.223.116.16]
7 1620 ms 1318 ms 1476 ms ge-4-0-0-p461.msr1.scd.yahoo.com
[216.115.106.211]
8 1506 ms 1656 ms 1544 ms ten-2-3-bas1.scd.yahoo.com
[66.218.82.221]
9 1848 ms 2081 ms 1577 ms l2.login.vip.scd.yahoo.com
[209.73.168.74]

ping mail.yahoo.com

Ping request could not find host mail.yahoo.com. Please check the name
and try again.

ping mail.yahoo.com

Pinging login.yahoo.akadns.net [209.73.168.74] with 32 bytes of data:

Reply from 209.73.168.74: bytes=32 time=318ms TTL=55
Reply from 209.73.168.74: bytes=32 time=248ms TTL=55
Request timed out.
Request timed out.

Anyone got any ideas on what's happening? As I said, all other web
sites seem to be fine.

Kris

 
Reply With Quote
 
 
 
 
a_l_e_x1
Guest
Posts: n/a
 
      05-17-2006
Same here. Quite annoying. My ISP is Bell-Sympatico (Canada).

I think that it's Yahoo!'s issue. Maybe we should write to tech
support?

Kris Kirk wrote:
> Ever since I switched from Orcon to Slingshot, I've been having
> intermittent problems accessing Yahoo Mail (mail.yahoo.com).
>
> It seems to be when I'm downloading a reasonable amount of data using
> BitTorrent. It doesn't happen all the time, but when it does it only
> seems to be that particular site. I either get the usual "Page Not
> Found" error in IE, or a "DNS Gateway Timeout" error. It usually
> resolves itself after a few minutes, but it's happening often enough to
> become really annoying.
>
> Below is an output from tracert and ping:
>
> tracert mail.yahoo.com
>
> Tracing route to login.yahoo.akadns.net [209.73.168.74] over a maximum
> of 30 hops:
>
> 1 256 ms 200 ms 235 ms 192.168.1.254
> 2 202 ms 169 ms 182 ms cpiak1-l3.tranzpeer.net [202.180.80.69]
>
> 3 102 ms 69 ms 65 ms ip-202-147-46-233.asianetcom.net
> [202.147.46.233]
> 4 * 562 ms 378 ms ip-202-147-46-233.asianetcom.net
> [202.147.46.233]
> 5 723 ms 394 ms 263 ms po3-3.gw1.sjc1.asianetcom.net
> [202.147.55.194]
> 6 * 1492 ms 1613 ms exchange-cust1.sjo.equinix.net
> [206.223.116.16]
> 7 1620 ms 1318 ms 1476 ms ge-4-0-0-p461.msr1.scd.yahoo.com
> [216.115.106.211]
> 8 1506 ms 1656 ms 1544 ms ten-2-3-bas1.scd.yahoo.com
> [66.218.82.221]
> 9 1848 ms 2081 ms 1577 ms l2.login.vip.scd.yahoo.com
> [209.73.168.74]
>
> ping mail.yahoo.com
>
> Ping request could not find host mail.yahoo.com. Please check the name
> and try again.
>
> ping mail.yahoo.com
>
> Pinging login.yahoo.akadns.net [209.73.168.74] with 32 bytes of data:
>
> Reply from 209.73.168.74: bytes=32 time=318ms TTL=55
> Reply from 209.73.168.74: bytes=32 time=248ms TTL=55
> Request timed out.
> Request timed out.
>
> Anyone got any ideas on what's happening? As I said, all other web
> sites seem to be fine.
>
> Kris


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem problem problem :( Need Help Mike ASP General 2 05-11-2004 08:36 AM



Advertisments