Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > NZ Computing > wierd problems

Reply
Thread Tools

wierd problems

 
 
steven
Guest
Posts: n/a
 
      04-12-2005
has anybody had some wierd issues when it came to diffrent pc's on a
network having difrent results when trying to open up a web-site.

eg:

my pc (the proxy) can get to trademe with no issues, whereas only sometimes
can other pc's on my network get to that site - the error they get is 413
(access denied).

to further exasserbate this problem looking at my proxy logs it *looks
like* its the trademe server sending the 413

a good request
my.wan.ip.addy - - [12/Apr/2005:17:43:37 +1200] "GET
http://www.trademe.co.nz/ HTTP/1.1" 200 38822

a bad request
192.168.0.10 - - [12/Apr/2005:17:44:15 +1200] "GET
http://www.trademe.co.nz/ HTTP/1.1" 403 172

for the hell of it i turned off the proxy (& transparent one), still had
the proxlem, and just as if it is mocking me we only have this issue with
trademe.

any help would be appreciated


--
-------------------------------------
Steven H (.net geek)
Third Year, B.I.T. Otago Polytechnic
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wierd https/http problems E ASP .Net 3 11-29-2005 10:17 PM
Wierd problems with sockets Pep Java 5 09-11-2005 11:27 PM
Wierd GBIC problems in 3550 Jason Cisco 1 11-09-2004 12:40 PM
wierd mouse problems milo Computer Information 1 05-23-2004 09:45 AM
Wierd Problems Lately Daniel Computer Support 10 04-22-2004 03:02 PM



Advertisments