Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > NZ Computing > Website unreachable?

Reply
Thread Tools

Website unreachable?

 
 
nospam
Guest
Posts: n/a
 
      01-26-2005
http://www.olympicharriers.org.nz

Anyone else not able to reach this site?

It doesn't work from either Xtra or IHUG with my computer. However I
know for a fact the site is NOT down.

Any ideas what's wrong with the network to cause this? I'm in
Wellington.
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Chris Hope
Guest
Posts: n/a
 
      01-26-2005
nospam wrote:

> http://www.olympicharriers.org.nz
>
> Anyone else not able to reach this site?
>
> It doesn't work from either Xtra or IHUG with my computer. However I
> know for a fact the site is NOT down.
>
> Any ideas what's wrong with the network to cause this? I'm in
> Wellington.


Works here using Bliink, although I use my own caching nameserver. I did
an nslookup using Xtra, Clear and IHUG dns servers and they all resolve
OK so it's not a domain name resolution error.

--
Chris Hope - The Electric Toolbox - http://www.electrictoolbox.com/
 
Reply With Quote
 
 
 
 
EMB
Guest
Posts: n/a
 
      01-26-2005
nospam wrote:
> http://www.olympicharriers.org.nz
>
> Anyone else not able to reach this site?


Fine here on ihug/non-UBS 2Mbit. DNS fine as per Chris' post too. Also
fine from work via a *big* frame relay link.


--
EMB
 
Reply With Quote
 
Mauricio Freitas
Guest
Posts: n/a
 
      01-26-2005
"nospam" <(E-Mail Removed)> wrote in message news:(E-Mail Removed)...
> http://www.olympicharriers.org.nz
>
> Anyone else not able to reach this site?
>
> It doesn't work from either Xtra or IHUG with my computer. However I
> know for a fact the site is NOT down.
>
> Any ideas what's wrong with the network to cause this? I'm in
> Wellington.


Fine on TelstraClear cable-modem network, Wellington.

--
Mauricio Freitas, Microsoft MVP Mobile Devices
http://www.geekzone.co.nz
http://www.geekmac.com


 
Reply With Quote
 
T-Boy
Guest
Posts: n/a
 
      01-26-2005
In article <41f75fe8$(E-Mail Removed)>, http://www.velocityreviews.com/forums/(E-Mail Removed)lid
says...
> "nospam" <(E-Mail Removed)> wrote in message news:(E-Mail Removed)...
> > http://www.olympicharriers.org.nz
> >
> > Anyone else not able to reach this site?
> >
> > It doesn't work from either Xtra or IHUG with my computer. However I
> > know for a fact the site is NOT down.
> >
> > Any ideas what's wrong with the network to cause this? I'm in
> > Wellington.

>
> Fine on TelstraClear cable-modem network, Wellington.


Fine on TelstraClear cable-modem network, Christchurch.

--
Duncan
 
Reply With Quote
 
wogers nemesis
Guest
Posts: n/a
 
      01-26-2005
On Wed, 26 Jan 2005 18:42:31 +1300, nospam wrote:

> http://www.olympicharriers.org.nz
>
> Anyone else not able to reach this site?
>
> It doesn't work from either Xtra or IHUG with my computer. However I
> know for a fact the site is NOT down.
>
> Any ideas what's wrong with the network to cause this? I'm in
> Wellington.

From Orcon Bitstream... working ok

Tracing route to olympicharriers.org.nz [192.54.130.125]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.222.1
2 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
3 63 ms 60 ms 59 ms port-219-88-247-254.jet.net.nz
[219.88.247.254]

4 59 ms 59 ms 60 ms 222.152.127.103
5 77 ms 75 ms 71 ms 203.96.122.3
6 80 ms 75 ms 71 ms fastip-gige-orcon.orcon.net.nz
[210.55.12.177]
7 77 ms 72 ms 75 ms fe-ape-core.nct.orcon.net.nz
[219.88.242.252]
8 78 ms 80 ms 75 ms telstraclear2.ape.net.nz [192.203.154.33]
9 77 ms 79 ms 80 ms g1-0-1043.u12.brh.telstraclear.net
[203.98.23.17
]
10 76 ms 79 ms 80 ms fa0-0-0.b1.sxb.akl.tsnz.net [203.98.21.27]
11 90 ms 88 ms 87 ms fa0-1.b1.lqy.wlg.tsnz.net [203.98.21.25]
12 85 ms 88 ms 87 ms c8.wlg.tsnz.net [203.97.132.146]
13 * * * Request timed out.
14 92 ms 87 ms 91 ms others.wellington.net.nz [192.54.130.125]

Trace complete.
 
Reply With Quote
 
Dave - Dave.net.nz
Guest
Posts: n/a
 
      01-26-2005
nospam wrote:
> http://www.olympicharriers.org.nz
>
> Anyone else not able to reach this site?
>
> It doesn't work from either Xtra or IHUG with my computer. However I
> know for a fact the site is NOT down.
>
> Any ideas what's wrong with the network to cause this? I'm in
> Wellington.


Fine from here, and Home(202.150.101.x)
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
setting up website inside a website sck10 ASP .Net 1 04-13-2006 09:18 PM
Website on a website. Shawn ASP .Net 3 01-15-2006 04:58 AM
deploying website or copying website? Flip ASP .Net 1 11-22-2005 06:25 PM
how to reinstall website when the name of the website changed. A Leon HTML 4 03-04-2004 07:44 AM
Update website via website? Adrian Wood HTML 13 02-25-2004 11:32 PM



Advertisments