Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > question about viewstate

Reply
Thread Tools

question about viewstate

 
 
Britt
Guest
Posts: n/a
 
      08-19-2007
Hi,

when enableviewstate="true" i can see in the page source something like:
<input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE"
value="/wEPDwUKLTE2MjY5MTY1NQ8WAh4FY291bnRmFgICA==" />

Now i do enableviewstate="false" in the same page. But in the page source, i
still can see:
<input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE"
value="/wEPDwUKLTE2MjY5MTY1

Is this normal? Why is that hiddenfield still present when
enableviewstate="false"?

Thanks
Britt


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Eliyahu Goldin
Guest
Posts: n/a
 
      08-19-2007
Yes, this is normal. There is some minimum information that is kept there.
It should not affect you in any way.

--
Eliyahu Goldin,
Software Developer
Microsoft MVP [ASP.NET]
http://msmvps.com/blogs/egoldin
http://usableasp.net


"Britt" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:%(E-Mail Removed)...
> Hi,
>
> when enableviewstate="true" i can see in the page source something like:
> <input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE"
> value="/wEPDwUKLTE2MjY5MTY1NQ8WAh4FY291bnRmFgICA==" />
>
> Now i do enableviewstate="false" in the same page. But in the page source,
> i still can see:
> <input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE"
> value="/wEPDwUKLTE2MjY5MTY1
>
> Is this normal? Why is that hiddenfield still present when
> enableviewstate="false"?
>
> Thanks
> Britt
>



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with ViewState: "function 'ViewState.get_Item' evaluated and returned null" Steph ASP .Net 2 05-11-2011 02:35 PM
Errors: Failed to load viewstate. & Validation of viewstate MAC failed. sck10 ASP .Net 6 09-01-2006 05:59 PM
Loading usercontrols, viewstate problem, slighly different from all others "viewstate uc problems" please help... ujjc001 ASP .Net 0 07-27-2005 01:52 PM
Viewstate errors... how do I get viewstate working? mark ASP .Net Building Controls 0 02-20-2004 02:17 PM
Corrupted ViewState (Yes, another issue concerning viewstate) Ben Rush ASP .Net 2 12-05-2003 04:17 PM



Advertisments