Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > "sgen.exe" exited with a code of 1

Reply
Thread Tools

"sgen.exe" exited with a code of 1

 
 
=?Utf-8?B?SmltSGVhdmV5?=
Guest
Posts: n/a
 
      06-11-2007
I Created a new Web control which access a public Web Service and formats
that information in a table and returns the results. I then added that web
control to my "Tools" in VS 2005. I then create a little web page to test it
out. Everything worked just fine after a bit of tuning.

Come in after the weekend and when I attempt to execute that same test web
page, I get and error of "Request for the permission of type
'System.Web.AspNetHostingPermission, System, Version=2.0.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed."

I bring up my web control in VS 2005 and re-compile. The "Debug" version
compiles just fine, but when I attempt to compile the "Release" version, I
get the "sgen.exe" exited with a code of 1 error message.

Any idea what this means?

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"aspnet_merge.exe" exited with code 1. Waldy ASP .Net 0 05-16-2008 09:48 AM
VC++ thread 0xC0C has exited with code 99 (0x63). Raymond Martineau C Programming 1 08-02-2005 06:13 AM
The thread {----} has exited with code 0 (0x0). chuayongquan@hotmail.com C++ 1 07-05-2005 01:11 PM
Problem - program exited with code 0377 Seo Jae Ick C Programming 5 02-16-2004 05:37 AM
The thread '<No Name>' (0x974) has exited with code 0 (0x0) ? Anders Both ASP .Net 1 01-14-2004 07:51 PM



Advertisments