Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > SendUsing configuration is invalid.

Reply
Thread Tools

SendUsing configuration is invalid.

 
 
dancer
Guest
Posts: n/a
 
      06-14-2007
Maybe so ..... Here is the code: If so, why isn't SMTP required? And why
can't I get by without SMTP on an ASP.net application?


<form method="POST" name="Contact Request" action="--WEBBOT-SELF--"
onSubmit="location.href='_derived/nortbots.htm';return false;"
webbot-onSubmit>
<!--webbot bot="SaveResults" u-file="_private/contact_req.txt"
s-format="TEXT/PRE" s-label-fields="TRUE" b-reverse-chronology="FALSE"
s-email-format="TEXT/PRE" s-email-address="(E-Mail Removed)"
b-email-label-fields="TRUE" b-email-replyto-from-field="TRUE"
s-email-replyto="Email" b-email-subject-from-field="FALSE"
s-email-subject="Contact Request" s-date-format="%m/%d/%Y"
s-time-format="%I:%M %p" s-builtin-fields="Date Time" s-form-fields="Reason
Source Other FirstName LastName Address1 Address2 City State Zip Phone Fax
Email Comments " startspan --><input TYPE="hidden" NAME="VTI-GROUP"
VALUE="0"><!--webbot bot="SaveResults" endspan i-checksum="43374" -->
<p><FONT face="Arial, Helvetica, sans-serif" size=2><B>Have a
Wheeler's representative contact me
regarding:</B></FONT> </p>


"Alexey Smirnov" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed) oups.com...
> On Jun 14, 7:46 pm, "dancer" <(E-Mail Removed)> wrote:
>> On our website there are pages (maintained in Front Page) that
>> communicate
>> with us through e-mail.
>> (No reference is made of SMTP on these pages.)
>>

>
> Does it mean you have a link, a sort of <a
> href=mailto(E-Mail Removed)>Send me an email</> which is not required a
> SMTP?
>



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"SendUsing" configuration value is invalid. samarthkumar84@gmail.com ASP .Net 1 04-18-2007 02:24 PM
The "SendUsing" configuration value is invalid / HttpException (0x80004005): Could not access 'CDO.Message' object lds ASP .Net 5 11-04-2005 08:38 PM
SendUsing configuration value is invalid =?Utf-8?B?Zm1AbmV3c2dyb3Vwcy5ub3NwYW0=?= ASP .Net 5 10-21-2004 12:52 AM
Error -The "SendUsing" configuration value is invalid. Only on ASP Not VB on Server Elie ASP .Net 1 10-19-2004 09:46 AM
Problem sending mail on Server 2003 "SendUsing" configuration is invalid Brent ASP .Net 2 08-12-2003 05:02 PM



Advertisments