Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Windows 64bit > i8042prt device not loaded

Reply
Thread Tools

i8042prt device not loaded

 
 
Sabo, Eric
Guest
Posts: n/a
 
      08-03-2006
This is our first 64-bit computer running Windows 2003 R2 Standard 64-bit
version. It is giving us i8042prt device not loaded at boot up. The
server hardware is a HP Proliant ML570 G4.



 
Reply With Quote
 
 
 
 
Charlie Russel - MVP
Guest
Posts: n/a
 
      08-03-2006
Sounds like you may need an updated driver from HP.

--
Charlie.
http://msmvps.com/xperts64


Sabo, Eric wrote:
> This is our first 64-bit computer running Windows 2003 R2 Standard 64-bit
> version. It is giving us i8042prt device not loaded at boot up. The
> server hardware is a HP Proliant ML570 G4.



 
Reply With Quote
 
 
 
 
Sabo, Eric
Guest
Posts: n/a
 
      08-03-2006
What type of drivers should I ask them for?

We are at the latest drivers for this server.

"Charlie Russel - MVP" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> Sounds like you may need an updated driver from HP.
>
> --
> Charlie.
> http://msmvps.com/xperts64
>
>
> Sabo, Eric wrote:
>> This is our first 64-bit computer running Windows 2003 R2 Standard 64-bit
>> version. It is giving us i8042prt device not loaded at boot up. The
>> server hardware is a HP Proliant ML570 G4.

>
>



 
Reply With Quote
 
Sabo, Eric
Guest
Posts: n/a
 
      08-03-2006
Charlie,
I found one article that states if no PS2 devices are present then you
get this in the event log. But the article was an old technet article,
which I don't know if it still currently applies.



"Charlie Russel - MVP" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> Sounds like you may need an updated driver from HP.
>
> --
> Charlie.
> http://msmvps.com/xperts64
>
>
> Sabo, Eric wrote:
>> This is our first 64-bit computer running Windows 2003 R2 Standard 64-bit
>> version. It is giving us i8042prt device not loaded at boot up. The
>> server hardware is a HP Proliant ML570 G4.

>
>



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
STOP errors in i8042prt.sys Mark Gillespie Windows 64bit 2 04-15-2006 02:08 PM
i8042prt service does not start =?Utf-8?B?Tmlja04=?= Windows 64bit 0 10-08-2005 09:22 PM
802.11g router / 1 x 802.11b device / 1 x 802.11g device Oli Wireless Networking 3 09-27-2004 11:56 PM
java -verbose doesn't show "loaded from" for classes loaded from custom jars in the classpath Udo Corban Java 0 01-23-2004 09:32 AM
Re: how to programatically give assembly loaded from network the same trust as those loaded from local host? Marcelo Birnbach [MS] ASP .Net 0 06-27-2003 11:51 PM



Advertisments