Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Windows 64bit > Windows 2003 Server 64bit / .net sp1 problem

Reply
Thread Tools

Windows 2003 Server 64bit / .net sp1 problem

 
 
=?Utf-8?B?Um9i?=
Guest
Posts: n/a
 
      06-01-2006
Hi, I just had my windows 2003 r2 64bit server do a autoupdate of the .net
sp1, Now the server will not boot. It stays on the splash screen of the
windows logo that says Windows 2003 Server and the scroll bar still moves,
but the server will not get past this. I can boot into safe mode with
networking. I've looked at the event viewer and found it happened on a reboot
to finish the install of .net sp1. Does anyone know how to get the server
back up ?

Thanks
Rob
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Server 2003x64 R2 ADPREP vs Windows Server 2003 SP1 DC =?Utf-8?B?YWtlaWlp?= Windows 64bit 12 09-20-2007 05:18 AM
troubles building python 2.5 on Windows XP x64 Windows Server 2003 sp1 Platform SDK bhochstetler@gmail.com Python 8 04-11-2007 10:45 PM
Dual boot with Server 2003 64bit and XP 64bit =?Utf-8?B?emltbWVybWE=?= Windows 64bit 8 10-11-2006 03:56 PM
ASP.NET 1.1 VERSION ON WIN SERVER 2003 SP1 & VS 2003 Arch. =?Utf-8?B?RHIuIFBhdWwgQ2Flc2FyIC0gQ291bGxCeXRlIChVSykgTGltaXRlZA==?= ASP .Net 1 04-30-2005 02:33 PM
Windows Server 2003 SP1 and VS Studio 2003 installation program Jeremy Holt ASP .Net 0 04-01-2005 05:02 AM



Advertisments