Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Windows 64bit > NForce 3 chipset incompatibilities

Reply
Thread Tools

NForce 3 chipset incompatibilities

 
 
=?Utf-8?B?Q2FybG9z?=
Guest
Posts: n/a
 
      11-25-2005
Here are some results and conclusions I'd like to share.
NForce 3 150 mobo (Biostar K8NHA-Pro) with NVidia based FX5700 graphics has
problems when playing videos. A yellow exclamation mark appears in the
systray.
Event viewer reports an WMI something error.

NForce 3 250 mobo (ASUS K8N) with NVidia based FX5200 graphics has same
problem.
NForce 3 250 mobo (same one) with ATI based 9600 graphis NO problem.

NForce 4 mobo (ASUS A8N-SLI) with NVidia based 6600 graphics NO problem.

Seems as if NForce 3 based mobos do not get along quite well with NVidias
own family of graphic cards.

Carlos
 
Reply With Quote
 
 
 
 
=?Utf-8?B?Um90dHdlaWxlcg==?=
Guest
Posts: n/a
 
      11-29-2005


"Carlos" wrote:

> Here are some results and conclusions I'd like to share.
> NForce 3 150 mobo (Biostar K8NHA-Pro) with NVidia based FX5700 graphics has
> problems when playing videos. A yellow exclamation mark appears in the
> systray.
> Event viewer reports an WMI something error.
>
> NForce 3 250 mobo (ASUS K8N) with NVidia based FX5200 graphics has same
> problem.
> NForce 3 250 mobo (same one) with ATI based 9600 graphis NO problem.
>
> NForce 4 mobo (ASUS A8N-SLI) with NVidia based 6600 graphics NO problem.
>
> Seems as if NForce 3 based mobos do not get along quite well with NVidias
> own family of graphic cards.
>
> Carlos

 
Reply With Quote
 
 
 
 
=?Utf-8?B?Um90dHdlaWxlcg==?=
Guest
Posts: n/a
 
      11-29-2005
The 6.43 Beta drivers available from the asus website stop the machine check
errors, however you get a very slow boot up unless you disable command
queueing.


"Rottweiler" wrote:

>
>
> "Carlos" wrote:
>
> > Here are some results and conclusions I'd like to share.
> > NForce 3 150 mobo (Biostar K8NHA-Pro) with NVidia based FX5700 graphics has
> > problems when playing videos. A yellow exclamation mark appears in the
> > systray.
> > Event viewer reports an WMI something error.
> >
> > NForce 3 250 mobo (ASUS K8N) with NVidia based FX5200 graphics has same
> > problem.
> > NForce 3 250 mobo (same one) with ATI based 9600 graphis NO problem.
> >
> > NForce 4 mobo (ASUS A8N-SLI) with NVidia based 6600 graphics NO problem.
> >
> > Seems as if NForce 3 based mobos do not get along quite well with NVidias
> > own family of graphic cards.
> >
> > Carlos

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVidia nForce 15.01 chipset drivers for Vista x64 =?Utf-8?B?Q2FybG9z?= Windows 64bit 0 07-21-2007 10:02 PM
New NVida NForce 4 chipset x64 drivers =?Utf-8?B?Q2FybG9z?= Windows 64bit 8 11-05-2005 10:21 PM
python backward incompatibilities David Goodger Python 3 11-02-2004 04:23 PM
ISO C incompatibilities djk9636 C Programming 6 05-28-2004 03:24 PM
Plugin incompatibilities? Ike Java 1 09-20-2003 12:00 AM



Advertisments