Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Wireless Networking > Error !INTEL(R) 8256v 10/1000 Platform LAN connect...

Reply
Thread Tools

Error !INTEL(R) 8256v 10/1000 Platform LAN connect...

 
 
=?Utf-8?B?RGF2aWQgWXVsZQ==?=
Guest
Posts: n/a
 
      03-11-2007
The above message appears (and continues ..is experiencing driver or hardware
related issues) when I attempt to use wirelss adaptor (Netgear WG111v2) to
cinnect to the web.

Checking the devices (both the INTEL and Netgear adaptor) gives the result
"Device working normally".

Wireless adaptor worked for a couple of weeks (after downloading and using
Vista comapable driver from Netgear) - then up comes the above message.

Can anybody suggest a) the cause and b) the solution?
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connecting Win98 platform to WinXP Pro platform dancesportboston Wireless Networking 1 09-02-2006 10:36 PM
VPN 3005 Error updating group for LAN-to-LAN connection (Too Many Entries Error. Delete an entry before adding a new one). Jan Cisco 1 08-26-2006 04:56 AM
does java program run on 64-bit platform as fast as on 32-bit platform jcc Java 15 05-12-2006 08:52 AM
New Windows platform and 64 bit platform =?Utf-8?B?T21hciBLaGFu?= Windows 64bit 12 11-30-2005 11:05 PM
How can I convert the C6.0 program of OS/2 platform TO a program in windows2000/xp platform? Coca C Programming 15 01-14-2004 04:44 PM



Advertisments