Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Computer Support > Compaq Armada 1700 notebook problem

Reply
Thread Tools

Compaq Armada 1700 notebook problem

 
 
Charles
Guest
Posts: n/a
 
      11-03-2006
Having trouble setting my Compaq Armada 1700 notebook, it's a "6233/S/3200/D/0/1".

The screen and the harddisk turns off after about 15 minutes without activity. That's normal energy-saving behaviour.

But what's not normal is that no matter what I try, I can't change this behaviour.


Windows 98 -> Control Panel -> Power Management, everything set to "never".

Computer Setup (BIOS) -> "Set Defaults"

Computer Setup (BIOS) -> System Features -> En/disable ACPI

Computer Setup (BIOS) -> Power Management -> Hibernation / Battery Conservation / Properties / Custom Conservation

Flashed the BIOS


All to no avail. Anybody any ideas? Thanks in advance.


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compaq Armada 1750 Laptop John D Computer Support 6 04-18-2008 05:02 PM
Compaq Armada m700 keyboard problem Kyote Computer Information 3 06-25-2007 11:26 AM
Compaq Armada Question Charlie Evans Computer Support 3 06-14-2005 12:44 AM
COMPAQ ARMADA M300 LAPTOP @ 416-836-1678 adnan Computer Information 1 02-10-2005 10:07 PM
compaq armada laptop 7800 rose marie Computer Support 2 06-18-2004 05:57 AM



Advertisments