Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Wireless Networking > Re: Belkin USB Wireless Network Device/ XP SP1&2 - Not working

Reply
Thread Tools

Re: Belkin USB Wireless Network Device/ XP SP1&2 - Not working

 
 
Patrick Page
Guest
Posts: n/a
 
      09-02-2004
I had a similar problem. Try disabling the Belkin Wireless LAN Monitor
program.

--
All mail sent by me is virus-checked with NAV.
Patrick S. Page
Morongo Valley, CA
760-363-0062
"Michael need your help with Belkin USB"
<(E-Mail Removed) osoft.com> wrote in
message news:(E-Mail Removed)...
| Hi Guys
|
| Will be most appreciative if you could give advice: Purchased USB
Wireless
| Network device using XP SP2 - This runs fine on my HP/Compaq notebooks-
| however will not work on my desktop. Used SP1 and didn't work so upgraded
to
| SP2 with no succsess, USB2 port - XP restarts continuously and apologises
for
| the inconvenience – if I see this message one more time – I’m gonna throw
the
| pc out the damn window… Please help!!!

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Belkin N1 Wireless USB Adapter (F5D8051 ver 2010uk) and Channel 13. Notes on Pre-N Notebook card (F5D8010 ver 1001uk), Wireless G Notebook card (F5D7011 ver 1000uk) and Wireless G Plus router (F5D7231-4 ver 3000uk) John Wireless Networking 1 07-27-2009 08:41 AM
Belkin N Wireless Adapter Not working deelacy Hardware 1 02-06-2008 02:47 AM
Belkin Wireless Network / Wireless Zero Configuration Problem volatile5 Wireless Networking 0 07-15-2006 02:45 AM
Wireless Network Kaboom with (all wireless G) Belkin f5d7632 router, f5d7000 pci card and ftd7050 usb card Brooke Is Bubbling Computer Support 5 02-13-2005 11:45 AM
Re: Belkin USB Wireless Network Device/ XP SP1&2 - Not working Quaoar Wireless Networking 1 09-04-2004 09:41 PM



Advertisments