Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Wireless Networking > Connection issues - Netgear MR814 v2

Reply
Thread Tools

Connection issues - Netgear MR814 v2

 
 
Joe P
Guest
Posts: n/a
 
      08-17-2004
I have a Netgear MR814 v.2 with the latest firmware connect to wireline 98
system and using a Dell D600 XP Pro laptop. When first installed 2 months
ago it worked. Windows security upgrades are the only changes made to the
laptop. I was told by Netgear that 2 hotfixes were the cause of my
problems. I see the network available and when I check connect to... it
does not happen. The 2 hotfixes referenced Q815415 - removed and KB826942
cannot be removed locally. It calls for files to be replaced for which I do
not have access. I have not heard of anyone else with this problem. Any
advise or suggestions? Is Netgear correct? They first said I needed their
newest firmware / that did not work.

Thank you in advance for any input.
Joe


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dropped Connection with Netgear MR814 (Idle Timeout?) P.A. Computer Support 0 01-23-2008 12:10 PM
Netgear Voice Adaptor TA612V and Netgear DG814 setup david.holman@talk21.com UK VOIP 3 03-14-2006 07:17 AM
Netgear WG311V2 is failing to connect Netgear WGR614 Router pg.242w@gmail.com Wireless Networking 9 03-03-2005 09:32 PM
Configuring Netgear MR814 to work with cable modem Oliver Computer Support 1 07-26-2004 08:58 PM
Wireless problems with Netgear MR814 router & MA521 adaptor Simon NZ Computing 1 09-05-2003 02:08 AM



Advertisments